Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΟΦΗ


1ος  ΓΥΡΟΣ: ΟΦΗ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ     0-0

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Βάσει των υπολογισμών που έχουν κάνει στην Κατερίνη οι «ασπρόμαυροι» θα πρέπει να επικρατήσουν του ΟΦΗ για να «κλειδώσουν» την παραμονή στην κατηγορία. Ωστόσο και ο βαθμός μπορεί να είναι αρκετός, αφού για να μπλέξουν σε περιπέτειες θα πρέπει ο Εθνικός Αστέρας να κάνει το απόλυτο μέχρι το φινάλε! Δείχνει απίθανο…
Την περασμένη εβδομάδα στην Καισαριανή ο Πιερικός παρατάχθηκε αποδεκατισμένος με δική του επιλογή και η ήττα από τον Εθνικό Αστέρα ήταν απόλυτα αναμενόμενη. Εξάλλου, δεν ενδιαφερόταν για το τρίποντο από τη στιγμή που η ΠΑΕ δεν είχε καταθέσει αίτημα για συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου. Στην τελευταία του φετινή εμφάνιση εντός έδρας θέλει να αποχαιρετήσει τους οπαδούς του με τρίποντο, όμως γνωρίζει καλά ότι δεν θα έχει εύκολο έργο. Οπλο της ομάδας της Κατερίνης, πάντως, είναι το εντός έδρας αήττητο που κρατά εδώ και 14 αγωνιστικές.
Επανέρχονται στη διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου ο αμυντικός Παπαγεωργίου (29/1) και οι μέσοι Κοντέων (20/2), Πουρτουλίδης (29 συμ.), Μιλόσκοβιτς (28/3). Τιμωρημένος ο στόπερ Πέτρου (16/2), ενώ τραυματίας είναι ο κεντρικός αμυντικός Τασίδης (19/1).
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Γουμάγιας – Παπαγεωργίου, Γιαζιτζόγλου, Κοντέων, Δήμου – Χατζής, Πουρτουλίδης, Λόπεζ,Μιλόσκοβιτς, Πέντα – Γκουγκουλιάς.
ΟΦΗ: Οι ελπίδες για τη 2η θέση έχουν χαθεί. Το ερώτημα που τίθεται είναι: Υπάρχουν ελπίδες για συμμετοχή στα πλέι οφ; Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες και για τον λόγο αυτό η διοίκηση κάνει αγώνα δρόμου. Μέχρι, λοιπόν, να ανακοινωθεί η απόφαση της επιτροπής εφέσεων οι Κρητικοί οφείλουν να προχωρήσουν με νίκες, ώστε αν τους επιτραπεί να διεκδικήσουν την άνοδό τους στα μπαράζ να το κάνουν από πλεονεκτική θέση έναντι των υπόλοιπων διεκδικητών.
Οι «ασπρόμαυροι» έκαναν το χρέος τους κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα και επικράτησαν των Θεσσαλονικέων 1-0. Εχουν σαφές προβάδισμα έναντι των υπόλοιπων, αλλά η αγωνία ποδοσφαιριστών και τεχνικής ηγεσίας βρίσκεται στο κόκκινο μετά την απόρριψη του φακέλου από την επιτροπή αδειοδότηση. Ολοι πλέον ελπίζουν στην έφεση που κατέθεσε η ΠΑΕ.
Ο τεχνικός Νίκος Αναστόπουλος έδωσε το σύνθημα για να συνεχιστούν τα νικηφόρα αποτελέσματα, την ίδια στιγμή που οι οπαδοί έκαναν συλλαλητήριο με αίτημα να δοθεί άδεια στους «μελανόλευκους» και να συμμετάσχουν στα πλέι οφ. Κόντρα στον Πιερικό δεν υπολογίζονται ο αμυντικός Πίτσος (21 συμ.) και οι χαφ Ρούσεφ (12/2), Τάντιτς (10 συμ.), Ζορμπάς (23/1). Επανέρχεται ο επιθετικός Γιακούμπου (25/4) και ο μέσος Μπουλούτ (8/1).
Πιθανή σύνθεση (4-3-3): Βεζυρίδης – Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Γεωργίου, Μπερτέν – Κιάσσος, Βερόν, Κάλαϊτζιτς – Παπουλής, Αγρίτης, Καμπαντάης.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κακά τα ψέματα ο Πιερικός ουσιαστικά έχει σωθεί, ενώ οι Κρητικοί χάσουν κερδίσουν η συμμετοχή τους στα πλέι οφ θα εξαρτάται από την δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ. Οι γηπεδούχοι χάνουν σπάνια στο γήπεδό τους, όμως ρόλο φαίνεται ότι θα παίξει η ροή των άλλων αγώνων. Ο ΟΦΗ, πάντως, δεν δείχνει να καίγεται ιδιαίτερα και έχει στραμμένη την προσοχή του εκτός γηπέδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου