Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Με πολλά προβλήματα στην Κατερίνη ο ΟΦΗ


Την ευκαιρία να ξεφύγουν από την αγωνία που υπάρχει για την αδειοδότηση της ομάδας θα έχουν στον ΟΦΗ, στην κυριακάτικη (08/05) αναμέτρηση με τον Πιερικό στην Κατερίνη για την 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Πέρα από το μείζων αυτό θέμα, στον ΟΦΗ γνωρίζουν ότι δεν πρέπει να παραβλέψουν και το αγωνιστικό κομμάτι και θέλουν να κάνουν το 2 στα 2 στα ματς που απομένουν για να αποκτήσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά από τους αντιπάλους τους μπαίνοντας στην διαδικασία των play offs.

Στον ΟΦΗ βέβαια ελπίζουν και σε απώλεια βαθμών των πρωτοπόρων ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικού που αγωνίζονται στην έδρα τους με τον Εθνικό Αστέρα και τον Διαγόρα αντίσοτοιχα, προκειμένου να έχουν μέχρι και την τελευταία αγωνιστική ελπίδες για την απευθείας άνοδο.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε το Σάββατο το πρωί την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Πιερικό με τον Νίκο Αναστόπουλο να αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Ο 53χρονος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους τιμωρημένους Ρούσεφ και Πίτσο, τον Τάντιτς που είναι στη Σερβία λόγω ενός οικογενειακού του προβλήματος, αλλά και τον Ζορμπά που παρότι επέστρεψε την Παρασκευή στο Ηράκλειο από την Θήβα, κρίθηκε ανέτοιμος για την αναμέτρηση της Κατερίνης. Επίσης εκτός αποστολής έμειναν και οι ανέτοιμοι Μπαρτζώκας, Ουκάρ και Σταυρακάκης.

Στην αποστολή του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον Πιερικό ο Νίκος Αναστόπουλος συμπεριέλαβε συνολικά 19 ποδοσφαιριστές που είναι οι :  Βεζυρίδης, Κασμερίδης, Παπουλής, Κάλαϊτζιτς, Γαλανόπουλος, Ρόβας, Μπούρμπος, Γιακούμπου, Βερόν Καμπάνταης, Κατσικογιάννης, Γεωργίου, Αγρίτης, Βλόνταρτσικ, Κιάσσος, Ζαχαράκης, Μπερτίν , Χαριτωνίδης, και Μπουλούτ.

Αν και ο τεχνικός της κρητικής ομάδας κράτησε κλειστά τα χαρτιά του στις προπονήσεις της εβδομάδας σε ό,τι έχει να κάνει με τον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας βάσει και των απουσιών που υπάρχουν, τα πράγματα φαίνεται να είναι ξεκάθαρα.

Στο 4-3-3 του Αναστόπουλου ο Βεζυρίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στην τετράδα της άμυνας δεξιά ο Μπούρμπος, αριστερά ο Γαλανόπουλος και στα στόπερ οι Γεωργίου και Μπερτίν. Στην τριάδα της μεσαίας γραμμής τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Βερόν με τον Κάλαϊτζιτς έχοντας μπροστά τους τον Παπουλή, ενώ στην τριάδα της επιθετικής γραμμής δεξιά θα είναι ο Αγρίτης, αριστερά ο Γιακούμπου και στην κορυφή ο Καμπάνταης που μετά από καιρό θα επιστρέψει στη βασική ενδεκάδα του ΟΦΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου