Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Ο ΠΑΣ απέκτησε τον Φώτη Γεωργίου


Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του Φώτη Γεωργίου,  ο οποίος θα φοράει την φανέλα του "Άγιαξ της Ηπείρου" για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Γεωργίου αποτελεί το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για την αγωνιστική περίοδο 2011-12, έπειτα από την μεταγραφή του Άντι Λίλα.

Ο Φώτης Γεωργίου προχώρησε και στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τονίζοντας: " Είμαι παρά πολύ ικανοποιημένος με την μεταγραφή μου στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ο ΠΑΣ έχει φοβερή δυναμική ως ομάδα, ενώ έχει πολύ πιστούς φιλάθλους που τον ακολουθούν παντού. Η φετινή χρονιά που θα έρθει στην Super League, σαφώς και έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις ωστόσο από την πλευρά μας εμείς οι ποδοσφαιριστές θα κάνουμε ότι είναι δυνατό προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας".

Ολοκληρώνοντας ο Φώτης Γεωργίου ανέφερε: "Έχω εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου και εύχομαι πάνω από όλα να έχουμε υγεία και μια πολύ καλή αγωνιστική σεζόν".

Το βιογραφικό του Φώτη Γεωργίου

Ο Φώτης Γεωργίου είναι μέσος, γεννήθηκε στις 19-7-1985 και η καταγωγή του είναι από το χωριό Βουβοπόταμος Πρεβέζης.  Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού στην Παιανία. Στη συνέχεια πήγε δανεικός στη Μαρκό και αμέσως μετά αγωνίσθηκε σε Καλλιθέα, Λαμία, Ιωνικό, Διαγόρα.

Με τον Διαγόρα φέτος πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν, αφού είχε συνολικά 31 συμμετοχές και 8 γκολ στο πρωτάθλημα και 6 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος. Αγωνίστηκε και μία φορά με την Εθνική ελπίδων στον αγώνα Ελλάδα – Ισπανία 2-1 στις 21-4-2004.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου