Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Απέσυρε την προσφυγή ο ΟΦΗ


Η ΠΑΕ ΟΦΗ το πρωί της Πέμπτης απέσυρε την προσφυγή που είχε καταθέσει στα πολιτικά δικαστήρια. Αρχίζουν οι επαφές για τις ανανεώσεις συμβολαίων.

Στο Εφετείο Αθηνών βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ, ο οποίος απέσυρε την προσφυγή, μετά την εξουσιοδότηση που έλαβε από το διοικητικό συμβούλιο το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.

Στις 7 Ιουλίου οι Κρητικοί είχαν κάνει γνωστό ότι αποσύρονται, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε, με αποτέλεσμα η ΕΠΟ να δώσει  διορία 48 ωρών στην ΠΑΕ για να αποσύρει την προσφυγή.

Η διοίκηση της ομάδας του Ηρακλείου υποστήριξε ότι λόγω ανηλειμμένων υποχρεώσεων της νομικής υπηρεσίας της ΠΑΕ ΟΦΗ υπήρξε αδυναμία ως προς την απόσυρση των ασφαλιστικών τα προηγούμενα 24ωρα και έτσι η αίτηση στο Πρωτοδικείο Αθηνών κατατέθηκε το πρωί της Πέμπτης.

Από εκεί και πέρα, άρχισαν στον ΟΦΗ οι επαφές με τους παίκτες που έχουν λήξει τα συμβόλαια τους με σκοπό κάποια από αυτά να ανανεωθούν και η πρώτη επαφή έγινε με τον Χρήστο Μπούρμπο.

Επίσης, τις επόμενες ημέρες θα γίνουν επαφές με τους Λεωνίδα Καμπάνταη, Πολυχρόνη Βεζυρίδη, Κώστα Κιάσσο και Κώστα Σταυρακάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου