Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Ολυμπιακός Βόλου: Ραντεβού με την ιστορία


Το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ιστορίας του δίνει το απόγευμα της Πέμπτης (18:00) ο Ολυμπιακός Βόλου, που αντιμετωπίζει στο Βελιγράδι τη Ραντ, στο πλαίσιο του β' προκριματικού γύρου του Europa League.

Η σερβική ομάδα δεν αντιμετώπισε προβλήματα στον προηγούμενο γύρο, περνώντας με δύο νίκες (6-0, 3-1) απέναντι στην Τρε Πένε από το Σαν Μαρίνο.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός Βόλου πάει με βλέψεις πρόκρισης στην πρωτεύουσα της Σερβίας, κάτι που τονίζουν όλοι οι παίκτες της ομάδας, αλλά και ο προπονητής, Χαβιέρ Γκράθια.

Στόχος της ελληνικής ομάδας είναι να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ, που θα της δώσει τη δυνατότητα να πάει με άλλο αέρα στον επαναληπτικό του Βόλου, την άλλη Πέμπτη (21/07).

Ο Γκράθια δεν θέλησε να αποκαλύψει τα πλάνα του ενόψει του αγώνα, αλλά η ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει είναι μάλλον λίγο-πολύ γνωστή. Μόνο μία θέση φαίνεται πως θα διεκδικείται μέχρι τελευταία στιγμή και αυτή είναι του αμυντικού χαφ δίπλα στον Άλβαρες, μεταξύ του Νταρμπιόν και του Μητρόπουλου.

Η πιθανή 11άδα του Ολυμπιακού Βόλου: Γιακούποβιτς, Σέλεσι, Τομάς, Σανκαρέ, Ζαραδούκας, Ουμπίδες, Άλβαρες, Νταρμπιόν, Μόνχε, Σκέμπρι, Μαρτίν

Η πιθανή 11άδα της Ραντ: Ντανίλοβιτς, Πάντιτς, Πάβλοβιτς, Μίτροβιτς, Λέκοβιτς, Μιλινόγιεβιτς, Μρκέλα, Στανόγιεβιτς, Γιοβάνοβιτς, Άντριτς, Κόχιτς

Διαιτητής είναι ο Γερμανός Μπάμπακ Ραφάτι. Να σημειωθεί ότι στο γήπεδο της Όμπιλιτς, όπου γίνεται ο αγώνας, θα δώσουν το "παρών" και 450 φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου