Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Απαλλάχθηκε ο Κούγιας


Απαλλάχθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας ο οποίος είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο 60.000 ευρώ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τέσσερις μήνες.

Όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή Εφέσεων της Ομοσπονδίας απαλλάσει εκκαλούντα της πειθαρχικής κατηγορίας.

Ακόμη μεταξύ άλλων απορρίφθηκε η έφεση που είχε καταθέσει ο Νίκος Τζώρτζογλου.

Πιο αναλυτικά οι αποφάσεις:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε, μεταξύ άλλων, τις εξής αποφάσεις:   

"1. Δέχεται τυπικά και κατ΄ ουσία την έφεση του ΚΟΥΓΙΑ ΑΛΕΞΙΟΥ προέδρου ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ κατά της υπ’ αριθμ. 272/3-6-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ (χρηματική ποινή εξήντα χιλιάδων ευρώ (60.000 €) και ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τέσσερις (4) μήνες).
Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Απαλλάσσει τον εκκαλούντα της πειθαρχικής κατηγορίας.  

2. Δέχεται τυπικά και κατ΄ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ και του ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΞΕΒΑΝΗ κατά της υπ’ αριθμ. 250/19-5-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΝΩΣΗΣ Β-Γ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ χρηματική ποινή τριών χιλιάδων (3.000 €) ευρώ και στον ΣΤΑΥΡΟ ΒΑΞΕΒΑΝΗ προπονητή τερματοφυλάκων χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ (3.000 €) και ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) μήνες.  

3. Δέχεται τυπικά και κατ΄ ουσία την έφεση του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΚΗ κατά της υπ’ αριθμ. 243/26-5-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση.

Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Επιβάλλει στον ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΚΗ χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ (3.000 €) και ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) μήνες.  

4. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην ουσία την έφεση του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ κατά της υπ’ αριθμ. 264/30-6-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου