Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Στην Αθήνα ο Φρέαν


Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Σαντιάγκο Φρέαν στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος  Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Πλατένσε βρίσκεται στην Αθήνα για λογαριασμό της ομάδας της Ηπείρου και αύριο (15/07) το πρωί θα έχει το κρίσιμο ραντεβού με τη διοίκηση του συλλόγου.

Τις δύο πλευρές χωρίζουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες, οι οποίες δεν φαίνεται να είναι ικανές να χαλάσουν την μεταγραφή. Εξάλλου, από τη στιγμή που ο Φρέαν δέχτηκε να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στην Αθήνα, τότε είναι φανερό ότι θέλει να παίξει στον ΠΑΣ Γιάννινα. Εάν πάνε όλα καλά, οι «κυανόλευκοι» θα ανακοινώσουν την απόκτηση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή αύριο το πρωί.

Στα υπόλοιπα μέτωπα δεν υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις. Ο ΠΑΣ ενδιαφέρεται και για τους Κουέβας και Αρμάνι, οι οποίοι έχουν ζητήσει χρόνο για να απαντήσουν στην πρόταση που τους έχει κάνει ο σύλλογος.

Από την εξέλιξη αυτών των δύο υποθέσεων θα εξαρτηθεί το τι θα γίνει με τον Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο. Στον Αφρικανό έχει γίνει συγκεκριμένη πρόταση, η οποία δεν θα αλλάξει. Εάν όμως οι Αρμάνι και Κουέβας πουν το «ναι», τότε ο «Μπάκα» θα αποτελέσει οριστικά παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου