Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Δεν ξέρει πού να καταθέσει τα συμβόλαια!

Ο Πιλάβιος τον προέτρεψε να τα καταθέσει στη Football League
Είναι τόσο αστεία η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης δεν ήξερε ποια διοργανώτρια αρχή έπρεπε να πιέσει για να καταθέσει τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που απέκτησε η ομάδα του την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Τα συμβόλαια δεν τα δέχεται ούτε η Super League ούτε και η Football League, στην οποία αγωνίστηκε πέρυσι ο Αγιαξ της Ηπείρου»! Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ απελπίστηκε και αποφάσισε να συζητήσει το πρόβλημά του με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο.

Ετσι, χθες πριν από το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας ο Χριστοβασίλης «έστησε» ένα πηγαδάκι με τον Πιλάβιο για να του πει το πρόβλημά του. «Πήγα στη Super League τα συμβόλαια και μου είπαν να τα πάω στη Football League, γιατί δεν είχε επικυρωθεί η βαθμολογία (σ.σ.: κατοχυρώθηκε την περασμένη Δευτέρα).

Πήγα και στη Football League και μου είπαν ότι ο ΠΑΣ ανέβηκε και δεν γίνεται να καταθέσω τα συμβόλαια σε αυτούς. Τι να κάνω;» ρώτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣ τον Πιλάβιο, ο οποίος τον πρόετρεψε να καταθέσει τα συμβόλαια στη Football League.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει αποκτήσει μέχρι τώρα τους Αντί Λίλα, Καρίμ Φεγκρούς, Ρόναλντ Χουτ και Χαράλαμπο Ταμπάση, ενώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισε και ο Παναιτωλικός, που έχει εντάξει στο δυναμικό του τους Δημήτρη Κουτρουμάνο και Ανρί Καμαρά. Με όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο το πρόβλημα του Χριστοβασίλη δεν είναι σοβαρό, αλλά δείχνει ότι έχει χαθεί εντελώς η μπάλα.

sentra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου