Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Μένει ο Μπακαγιόκο στον ΠΑΣ


Μετά από νέες διαπραγματεύσεις ο Ιμπαχίμα Μπακαγιόκο θα ανανεώσει την συνεργασία του με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την Δευτέρα αναμένεται να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Άλλαξε το σκηνικό στον ΠΑΣ Γιάννινα, σε ό,τι αφορά το θέμα με τον Ιμπαχίμα Μπακαγιόκο. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Football League είχε νέες διαπραγματεύσεις με την διοίκηση του ΠΑΣ και συμφώνησε να παραμείνει στον σύλλογο.

Έντονη φημολογία αναπτύχθηκε την Πέμπτη (14/07) σύμφωνα με την οποία ο Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο συμφώνησε να παραμείνει στους «κυανόλευκους» για έναν ακόμα χρόνο. Η αλήθεια, βέβαια, δεν είναι ακριβώς έτσι, αν και η οικονομική διαφορά που χώριζε τις δύο πλευρές έχει μειωθεί.

Οι δύο πλευρές συνεχίζουν τις συζητήσεις και συμφωνούν σε αρκετά πράγματα. Την Τετάρτη (13/07), μάλιστα, έγινε νέα τηλεφωνική επαφή και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αργά ή γρήγορα θα γίνει το deal. Ωστόσο, υπάρχει μία πολύ σημαντική παράμετρος.

Ο Μπακαγιόκο είχε πολύ υψηλό συμβόλαιο στη Super League και το ίδιο «βαρύ» ήταν και στη Football League. Για τον λόγο αυτό ο ποδοσφαιριστής αποδέχτηκε να ρίξει τις απαιτήσεις του κατά 100.000 ευρώ και να λαμβάνει 170.000. Από την άλλη πλευρά, όμως ο ΠΑΣ περισσότερα από 150.000 ευρώ για επιθετικό δεν προσφέρει. Η διαφορά των 20.000 είναι μικρή, αλλά από την άλλη πλευρά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν και περσινά οφειλόμενα, τα οποία δεν είναι λίγα…

Έτσι, ο Ιβοριανός επιθετικός αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους και την προσεχή Δευτέρα να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας της Ηπείρου.

Την Πέμπτη ο Βέλγος προπονητής συνέχισε την προετοιμασία με αυξημένη ένταση σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Το πρόγραμμα περιλάμβανε αρκετές ασκήσεις με μπάλα και αγωνιστικά παιχνίδια, με την ένταση της προπόνησης σε αρκετές περιπτώσεις να είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Οι τερματοφύλακες πραγματοποίησαν δικό τους πρόγραμμα με τον Χρήστο Τσελιόπουλο να δίνει έμφαση στην αναερόβια και στις φάσεις του αγώνα. Το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν αφού υπάρχει μασάζ, ενώ την Παρασκευή (15/07) θα ξεκινήσουν και πάλι οι διπλές προπονήσεις.Το πρόγραμμα περιλάμβανε αρκετές ασκήσεις με μπάλα και αγωνιστικά παιχνίδια, με την ένταση της προπόνησης σε αρκετές περιπτώσεις να είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου