Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

«Μην γκρεμίσετε ό,τι χτίσατε»


Μηδενικά είναι πλέον τα περιθώρια βαθμολογικών απωλειών για τον ΠΑΣ Γιάννινα, τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθεί ο α' γύρος του πρωταθλήματος και η σημερινή έξοδος στην Φυλή (19:00) για να αντιμετωπίσει τον Θρασύβουλο πρέπει πάση θυσία να συνοδευτεί από τους βαθμούς της νίκης, αφού φέτος οι αντίπαλοί του για την άνοδο δείχνουν να μην αστειεύονται και ήδη ο ΠΑΣ έχασε το προβάδισμα που είχε από την 6η ως τη 12η αγωνιστική. Προκειμένου, λοιπόν, να μην γκρεμιστεί σαν χάρτινος πύργος αυτό που με τόσο κόπο έχτισε η ομάδα του κ. Ντεμόλ, σήμερα υπάρχει μόνο η λέξη νίκη για τους «κυανόλευκους».
Ο Θρασύβουλος βρίσκεται επί εφτά συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, μετρώντας 4 ήττες και 3 ισοπαλίες και φυσικά το άσχημο αυτό σερί θα πρέπει ο ΠΑΣ Γιάννινα να τον... «βοηθήσει» να το διευρύνει για μία ακόμα αγωνιστική, ώστε να αποκομίσει και τα οφέλη μίας εκτός έδρας νίκης που είναι πιθανό να τον επαναφέρει στην 1η θέση της βαθμολογίας. Άλλωστε ο Παναιτωλικός δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο στη Νίκαια απέναντι στον σκληροτράχηλο Ιωνικό, τον οποίο είδαμε και μέσα στα Γιάννινα ότι αν θέλει μπορεί να κόψει βαθμούς με τη «σφιχτή» του άμυνα.
Οι απουσίες και η ήττα αλλάζουν την ενδεκάδα
Έναν πολύ διαφορετικό ΠΑΣ Γιάννινα θα πρέπει να αναμένουν σήμερα οι φίλαθλοι της ομάδας κι αυτό γιατί ο κ. Ντεμόλ είναι εκ των πραγμάτων αναγκασμένος να στερηθεί των υπηρεσιών 4 παικτών, που θα απουσιάζουν για δύο λόγους. Ο Μπακαγιόκο και ο Ντε Βινσέντι έχουν φτάσει στο πρώτο όριο των καρτών και δηλώθηκαν ότι θα εκτίσουν την τιμωρία τους στο σημερινό ματς, ενώ ο Κώτσιος και ο Μπουχάν είναι οι γνωστοί τραυματίες το τελευταίο διάστημα. Το κενό των δύο πρώτων στη συγκρότηση της 18άδας κλήθηκαν να καλύψουν ο Κουτσοσπύρος και ο Νικολόπουλος.
Αναλυτικά οι 18 που ταξίδεψαν αεροπορικώς χθες για την Αθήνα είναι οι: Σικαλιάς, Κηπουρός, Ντάσιος, Στάθης, Πάντος, Μιχαήλ, Βάντερσον, Τζημόπουλος, Κεϊτά, Ανδράλας, Κυριάκος, Σκούφαλης, Σιαλμάς, Βαγγελής, Τζάνης, Φουρτάδο, Κουτσοσπύρος και Νικολόπουλος.
Υπό το πρίσμα των παραπάνω απουσιών, η πρόβλεψη για την ενδεκάδα γίνεται αρκετά δύσκολη, φαίνεται όμως ότι ο Τζάνης θα αντικαταστήσει τον Ντε Βινσέντι και ότι ο Κυριάκος θα διεκδικήσει μία θέση στο βασικό σχήμα.
Πιθανή ενδεκάδα: Κηπουρός (ή Σικαλιάς), Ντάσιος, Πάντος, Μιχαήλ, Βάντερσον, Κυριάκος, Κεϊτά, Ανδράλας, Σιαλμάς, Φουρτάδο και Τζάνης. 

SuperFM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου