Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Βέροια: Κανονικά ο Σαϊτιώτης


Ο Σούλης Παπαδόπουλος συμπεριέλαβε στην αποστολή της Βέροιας για το ματς με τον Λεβαδειακό τον Σαϊτιώτη. Εκτός οι Καλί και Αουρέλιο

Τον ανεβασμένο τις τελευταίες αγωνιστικές Λεβαδειακό υποδέχεται την Τετάρτη η Βέροια στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Οι  παίκτες της "βασίλισσας του βορρά" γνωρίζουν τις δυσκολίες της συγκεκριμένης αναμέτρησης, όμως δεν έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες και είναι "αναγκασμένοι" να κυνηγήσουν μόνο το "τρίποντο".
Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με προπόνηση που έγινε στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου και στη συνέχεια ο Σούλης Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία βρίσκεται κανονικά ο Σαϊτιώτης. Αντίθετα εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Καλί, ο τραυματίας Αουρέλιο και οι Βέργος, Λαναρής, Παυλίδης, Σκαθαρούδης, Τζημογιάννης και Διαμαντόπουλος.
 Στην αποστολή της Βέροιας βρίσκονται οι: Μπλαζέφσκι, Σάντσες, Αμαραντίδης, Βούλγαρης, Γεωργιάδης, Καγκιούζης, Καλογέρης, Καλτσάς, Καντιμοίρης, Καπίας, Κοτταρίδης, Μιχαλόπουλος, Μπαργκάν, Μπάρμπας, Οικονόμου, Παγώνης, Σαϊτιώτης, Σαμαράς και Τσιάτσιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου