Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Εκτίμηση αγώνα: ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ



ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Την έκπληξη είναι υποχρεωμένη να κάνει η ομάδα της Φυλής για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις και να τονώσει την ψυχολογία της. Οι «πράσινοι» εκτός των πολλών αγωνιστικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, είδαν την προηγούμενη αγωνιστική στην Κατερίνη τη διαιτησία να τους αδικεί και έκαναν λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος.
Ο Θρασύβουλος προηγήθηκε στην έδρα του Πιερικού και αμφισβήτησε έντονα τα γκολ των γηπεδούχων. Ηταν η πρώτη φορά που ο τεχνικός Αντώνης Μανίκας μίλησε για λάθη διαιτησίας και σα να μην έφτανε αυτό θα πρέπει να βρει λύσεις στις πολλές απουσίες για να επικρατήσει η αθηναϊκή ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα και να δώσει τέλος στο αρνητικό σερί των επτά αγωνιστικών.

Αμφίβολοι λόγω τραυματισμών είναι ο αμυντικός Παπαθανασίου (5 συμ.), οι μέσοι Λανγκλέ (11 συμ./2), Παληγεώργος (11 συμ.) και ο επιθετικός Μπενίσκος (6 συμ.). Εκτός πλάνων και ο χαφ Μουστόγιαννης (13 συμ./1) που αποβλήθηκε.
Πιθανή ενδεκάδα (4-5-1): Σιδεράκης – Μίχος, Κακαράς, Κολοτούρος, Ζώνας – Πεκέ, Πρίπου, Παπαζούδης, Κατσίκης, Φρίμπονγκ – Ζαχαρόπουλος.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισαν οι Γιαννιώτες και καλούνται να αποδείξουν ότι έχουν την εμπειρία να διαχειριστούν αυτό το αποτέλεσμα σωστά και να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα.
Στη Λιβαδειά οι «κυανόλευκοι» κράτησαν το μηδέν παθητικό μέχρι τις καθυστερήσεις του ματς, οπότε και δέχτηκαν το τέταρτο γκολ στο πρωτάθλημα. Ετσι, έμειναν δύο πόντους πίσω από τον Παναιτωλικό. Ο τεχνικός Στεφάν Ντεμόλ έδωσε το σύνθημα για την αντεπίθεση, τόνισε ότι στηρίζει τους παίκτες του και περιμένει από τους ίδιους να δείξουν ανεπηρέαστοι και να φύγουν με το τρίποντο από τη Φυλή.
Εκτός πλάνων θα βρίσκεται ο τραυματίας στόπερ Κώτσιος (12 συμ./2) και λόγω τιμωρίας ο μέσος Ντε Βινσέντι (13 συμ.) και ο επιθετικός και πρώτος σκόρερ, Μπακαγιόκο (13 συμ./9)
Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κηπουρός – Ντάσιος, Βάντερσον, Πάντος, Μιχαήλ – Κεϊτά, Ανδράλας, Τζάνης – Κυριάκος, Σιαλμάς, Φουρτάδο.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οσες απουσίες και αν έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα, λύσεις έχει για να καλύψει τα κενά. Αποδεκατισμένος για ένα ακόμα παιχνίδι ο Θρασύβουλος είναι το αουτσάιντερ. Οι Γιαννιώτες μετά την ήττα στη Λιβαδειά θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες και δείχνουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν σε μία ήσυχη έδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου