Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Εκτίμηση αγώνα: ΟΦΗ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ



Ο Σφήκας είχε αφήσει με πολλά παράπονα τους Κρητικούς στο περσινό ματς Ολυμπιακός Βόλου – ΟΦΗ 3-0.
ΟΦΗ: Οσο οι Κρητικοί νικούσαν, τα προβλήματα έμεναν στα αποδυτήρια. Η 2η ήττα όμως στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές έφερε στην επιφάνεια το θέμα των πληρωμών και την πρόθεση αρκετών ποδοσφαιριστών να αποχωρήσουν! Όπως είναι λογικό, στο στρατόπεδο των «μελανόλευκων» το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό και η διοίκηση προσπαθεί να διατηρήσει την ενότητα.

Στον εκτός έδρας αγώνα με τον Εθνικό ο ΟΦΗ έμεινε με 10 παίκτες λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, με τον αμυντικό Μπούρμπο (10 συμ.) να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα. Η αποστολή τους έγινε πολύ δύσκολη και η κούραση έφερε την ήττα, με αποτέλεσμα η ομάδα του Ηρακλείου να ηττηθεί για 2η φορά στις δύο τελευταίες εξόδους. Ο τεχνικός Νίκος Αναστόπουλος στηρίζει τους παίκτες του παρότι η 1η θέση έχει απομακρυνθεί 6 βαθμούς, όμως τα τελευταία 24ωρα προέκυψαν σενάρια σύμφωνα με τα οποία οι αμυντικοί Ψωμάς (13 συμ.), Λιαπάκης (10 συμ.) και ο επιθετικός Βλόνταρτσικ (6 συμ.) απειλούν με προσφυγές!
«Τις αστείες ελεγχόμενες αναφορές που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις επιστρέφουμε στους εμπνευστές τους. Δυστυχώς γι’ αυτούς ο ΟΦΗ διαθέτει προπονητή, παίκτες με μεγάλη ψυχή και στους αγωνιστικούς χώρους θα πάρουν την απάντηση που θέλουν», ήταν η θέση της κρητικής ΠΑΕ. Ο Λιαπάκης, πάντως, μετά τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα θα αποτελέσει παρελθόν έπειτα από αίτημα που κατέθεσε για προσωπικούς λόγους.
Στον αγώνα με την Ηλιούπολη ο ΟΦΗ περιθώρια για απώλειες δεν έχει. Απαντες είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν στις επιτυχίες, κάτι που ζήτησε και ο πρόεδρος Νίκος Μαχλάς με την παρουσία του στην προπόνηση της Δευτέρας. Ο Αναστόπουλος εκτός του Μπούρμπου δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον τραυματία μπακ Μονιάκη (8 συμ.).
Πιθανή ενδεκάδα (4-5-1): Μαράμας – Κατεμής, Νιάρος, Παραράς, Φούφουλας – Ουρόσεβιτς, Ηλιόπουλος, Κρητικός, Νατσέφσκι, Στεφανίδης – Κάμπας.
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Βάσει της εξέλιξης του αγώνα οι «κυανέρυθροι» θα πρέπει να νιώθουν ικανοποιημένοι από την εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με τον Εθνικό Αστέρα. Εχασαν εκ νέου έδαφος από την εξάδα και αν θέλουν να πλασαριστούν στις θέσεις των πλέι οφ θα πρέπει να πάρουν επιτέλους αποτέλεσμα μακριά από το γήπεδό ους.
Το ντεμπούτο του Αλέξη Αλεξίου δεν συνοδεύτηκε από τρίποντο και ο νέος τεχνικός της αθηναϊκής ομάδας στάθηκε στην αντίδραση των παικτών του στο δεύτερο 45λεπτο. Η Ηλιούπολη αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 λίγο πριν το φινάλε, έφερε το ματς στα ίσα και αισθάνεται τυχερή που δεν ηττήθηκε. Αυτή τη φορά η αποστολή της θα είναι εξαιρετικά δύσκολη απέναντι στον «πληγωμένο» ΟΦΗ. Τα προβλήματα, όμως είναι αρκετά.
Ο Αλεξίου στον αγώνα που θα βρει απέναντί του τον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Νίκο Αναστόπουλο δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία αμυντικό Δημήτρη (7 συμ.), τον μέσο Ρουσάκη (9συμ.) και τους αμυντικούς Σικαλιά (10 συμ.), Νικολόπουλο (11 συμ./2) που είναι τιμωρημένοι.
Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Βεζυρίδης – Κιάσσος, Πίτσος, Μπερτέν, Ψωμάς – Κάλαϊτζιτς, Κατσικογιάννης, Ζορμπάς – Αγρίτης, Γιακούμπου, Γκουεϊ.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το κλίμα μετά την ήττα από τον Εθνικό δεν είναι το καλύτερο δυνατό στον ΟΦΗ. Προέκυψαν σενάρια για πιθανές προσφυγές εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων. Η διοίκηση έστειλε μήνυμα ενότητας και οι Κρητικοί έχουν χρέος να επικρατήσουν και μάλιστα εύκολη της πιο αδύναμης ομάδας της κατηγορίας εκτός έδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου