Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Παναιτωλικός: Χωρίς τρεις στη Νίκαια


Χωρίς τους Καούνο, Θεοδωρίδη και Μόρετς θα παραταχθεί ο Παναιτωλικός στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Ιωνικό στο γήπεδο της Νεάπολης

Με τρεις απουσίες θα παραταχθεί ο Παναιτωλικός στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Ιωνικό στο Δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης. Η προετοιμασία της ομάδας του Αγρινίου, ολοκληρώθηκε την Τρίτη με τον Γιάννη Νταλακούρα να μην υπολογίζει για την αναμέτρηση τους Καούνο, Θεοδωρίδη και Μόρετς.
Αντίθετα, στην διάθεση του προπονητή της ομάδας του Αγρινίου θα βρίσκεται και πλαλι ο Μουμίν ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του.
Αναλυτικά στην αποστολή του Παναιτωλικού είναι οι: Τζενάμο, Μπαμπανιώτης, Γκόλιας, Βούκοβιτς, Παλαιολόγος, Ρότσα, Κούσας, Αναστασιάδης, Ετζενγκέλε, Δέντσας, Γκούνκελ, Μπαϊκαρά, Παππάς, Μπελεβώνης, Μουμίν, Μπουμάλ, Γκούρμα, Καραμαλίκης, Πασάς και Μπακάκης.
Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ Παναιτωλικός εξέδωσε ανακοίνωση για τους φιλάθλους της ομάδας που θα θέλουν να δώσουν το παρών στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: "Όπως ενημερωθήκαμε από την ΠΑΕ Ιωνικός, οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα της Τετάρτης 15 Δεκεμβρίου 2010 ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ώρα έναρξης 19.00), θα φιλοξενηθούν στις Θύρες 7 και 8, δίπλα στις οποίες βρίσκεται εκδοτήριο, απ’ το οποίο μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια. Η τιμή των εισιτηρίων έχει καθοριστεί στα 15 ευρώ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου