Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Εκτίμηση αγώνα: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ


* Η μοναδική νίκη των Τρικάλων σε 10 ματς στην Καρδίτσα σημειώθηκε το 2000 για το Κύπελλο.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Ξεσηκωμός επικρατεί στην Καρδίτσα για το μεγάλο θεσσαλικό ντέρμπι με τα Τρίκαλα. Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη βαθμολογική θέση, κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό και ο αγώνας με τον ΑΟΤ είναι μία πολύ καλή ευκαιρία όχι μόνο για να αναρριχηθούν στη βαθμολογία, αλλά και για να τονώσουν την ψυχολογία τους για την πολύ δύσκολη συνέχεια.

Στο ντεμπούτο του Νίκου Κεχαγιά στην τεχνική ηγεσία η Αναγέννηση Καρδίτσας στάθηκε πολύ καλά στη Ρόδο. Παρόλα αυτά γνώρισε την ήττα από τον ανώτερο Διαγόρα και εξακολουθεί να νιώθει μεγάλη πίεση για την επιστροφή στις νίκες. Οι οπαδοί θα δώσουν δυναμικό παρών για να την σπρώξουν στο πολυπόθητο αποτέλεσμα, ενώ ο νέος προπονητής των Θεσσαλών εξέφρασε την πίστη του ότι σύντομα η ομάδα του θα βρεθεί στη θέση που της αξίζει.
Στη διάθεση του Κεχαγιά αναμένεται να βρίσκεται ο αμυντικός Κουτρομάνος (10 συμ.), ο οποίος είχε απουσιάσει λόγω τραυματισμού από τον αγώνα με τον Διαγόρα.
Πιθανή ενδεκάδα (4-5-1): Πίτκας – Αγγελόπουλος, Κουρτεσιώτης, Θεοδοσιάδης, Δούκας – Ραονέ, Βούκοβιτς, Μπιτέλης, Χατζηρίζος, Ντοριβάλ – Ροντρίγκο.
ΤΡΙΚΑΛΑ: Ακόμα φωνάζουν οι «κυανέρυθροι» για τη διαιτησία του αγώνα με τη Βέροια. Ο ΑΟΤ εξέφρασε πολλά παράπονα για το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισαν λίγο πριν το φινάλε οι φιλοξενούμενοι και κλήθηκε να μαζέψει τα κομμάτια του και να παρουσιάσει καλό αγωνιστικό πρόσωπο σε ένα ματς με πολλές ιδιαιτερότητες, αυτό με την Αναγέννηση Καρδίτσας.
«Ο διαιτητής πρέπει να ζητήσει συγγνώμη για το πέναλτι», που έδωσε, τόνισε ο προπονητής Γιώργος Βαζάκας μετά το τέλος του αγώνα και αφού τα Τρίκαλα συμπλήρωσαν πέντε αγωνιστικές χωρίς τρίποντο. Ωστόσο, υποστήριξε ότι με τέτοιες εμφανίσεις οι Θεσσαλοί δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν.
Στον αγώνα της Καρδίτσας οι «κυανέρυθροι» δεν θα έχουν τη συμπαράσταση των οπαδών τους. Αντίθετα ο Βαζάκας μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.
Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Τόλιος – Μπουκουβάλας, Χρήστου, Μπριλάκης, Γιώτας – Τελκίνσκι, Κόρμπος – Μίνγκας, Μανουσάκης, Ρούσεφ - Κοντογουλίδης
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Θεσσαλικό ντέρμπι, το οποίο παραδοσιακά δυσκολεύει τους γηπεδούχους. Αμφότεροι θα κυνηγήσουν πάση θυσία το τρίποντο για να ανασάνουν βαθμολογικά. Ο ενθουσιασμός θα είναι με την Αναγέννηση και η εμπειρία του πάγκου στα Τρίκαλα. Παιχνίδι με σκληρές μονομαχίες και ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου