Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Εκτίμηση αγώνα: ΒΕΡΟΙΑ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ



ΒΕΡΟΙΑ: Η νίκη δεν ήρθε ούτε στο τρίτο παιχνίδι με τον Σούλη Παπαδόπουλο στον πάγκο. Η ομάδα της Ημαθίας βρίσκεται πλέον σε τροχιά πλέι άουτ και το τρίποντο κόντρα στον Λεβαδειακό είναι μονόδρομος. Εξάλλου, έχει να πανηγυρίσει νίκη στο γήπεδό της από τη 2η αγωνιστική.
Οι «κυανέρυθροι» στο εκτός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα κατάφεραν να μην ηττηθούν για 3η διαδοχική αποστολή εκτός έδρας. Προηγήθηκαν, βρέθηκαν πίσω στο σκορ και λίγο πριν το φινάλε έφεραν το ματς στα ίσα με πέναλτι του Σαϊτιώτη (12 συμ./3), το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι γηπεδούχοι. Ο Παπαδόπουλος, πάντως, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του και περιμένει από αυτούς να δείξουν το ίδιο πρόσωπο και εντός έδρας και να επικρατήσουν για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο τους έπειτα από τις 26 Σεπτεμβρίου.

Εκτός πλάνων του Παπαδόπουλου θα βρίσκεται ο αμυντικός Καλί (12 συμ./2), που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα.
Πιθανή ενδεκάδα (4-5-1): Καντιμοίρης – Παγώνης, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Μπάρμπας – Τσιάτσιος, Καλογέρης, Μιχαλόπουλος, Γεωργιάδης, Μπλαζέφσκι – Σαϊτιώτης.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Διπλά κερδισμένος βγήκε ο Λεβαδειακός από τη νίκη σε βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα. Όχι μόνο εδραιώθηκε στην εξάδα, αλλά υποχρεώνοντας τους Ηπειρώτες στην πρώτη τους ήττα τόνωσαν την ψυχολογία τους.
Οι Βοιωτοί πέτυχαν την 4η διαδοχική νίκη, έμειναν για 6ο διαδοχικό παιχνίδι αήττητοι και δείχνουν ότι έχουν βρει τον δρόμο τους. Κόντρα στον ΠΑΣ είχαν να αντιμετωπίσουν την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και έκαμψαν την αντίστασή του χάρη στο πάθος τους και το γκολ του μεσοεπιθετικού Μπάρκογλου (11 συμ./3) στις καθυστερήσεις
Το θετικό για τον Βασίλη Βούζα είναι ότι στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια δεν θα έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα απουσιών. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να μην προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα, δείγμα της ικανοποίησής του για την εμφάνιση στο ντέρμπι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κυριακίδης – Μουλόπουλος, Κόλτζος, Τριποτσέρης, Ζαπρόπουλος – Τάσιτς, Ταραλίδης – Ναπολεόνι, Πόποβιτς, Μπάρκογλου – Ζαχαρία.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αμφίρροπο ματς σε μία έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύει τον Λεβαδειακό. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται πάση θυσία το τρίποντο, κάτι που σημαίνει ότι θα έχουν πίεση. Χρειάζεται καθαρό μυαλό για να κάμψουν την αντίσταση των «πράσινων» που είναι φορμαρισμένοι και το φαβορί για τη νίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου