Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Με «Μπακαγκόλ» και στα... σαλόνια ο ΠΑΣ

Τόσο ο ΠΑΣ όσο και ο Μπακαγιόκο επιθυμούν να συνεχίσουν τη μεταξύ τους συνεργασία...

Μένει... λίμνη ο Ιμπραΐμα Μπακαγιόκο. Ενας ποδοσφαιριστής κλάσης, ένας ιδιόρρυθμος και πολυσύνθετος χαρακτήρας, ένας στράικερ που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε μία ομάδα, ακόμη και τώρα στα σχεδόν 35 του, θα ήταν αδύνατο να μη βρίσκεται στα πλάνα του ΠΑΣ της Super League.

 Ο Ιβοριανός επιθετικός διανύει φέτος τη δεύτερη χρονιά του στα Ιωάννινα και είναι εκ των κορυφαίων της φετινής πορείας πρωταθλητισμού του «Αγιαξ της Ηπείρου» και πρώτος σκόρερ έπειτα από 28 ματς με 16 γκολ. Το συμβόλαιό του λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο και στις προθέσεις της διοίκησης είναι να πετύχει την ανανέωσή του.

Αυτή η επιθυμία είναι αμφίδρομη, καθώς ο ποδοσφαιριστής έχει εξοικειωθεί με τον τρόπο ζωής και τους ανθρώπους και στάζει μέλι για τον κόσμο. Οι πρώτες επαφές έχουν γίνει, σημείο επαφής υπάρχει και θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο Μπακαγιόκο θα εξακολουθήσει να φοράει τη φανέλα του ΠΑΣ.

Μέλι Ντεμόλ για Ταμπάση

Μπορεί να αρνήθηκε ότι έχει γίνει επαφή με τον Χάρη Ταμπάση, ωστόσο από τον τρόπο με τον οποίο εκφράστηκε για τον νυν πορτιέρο του Διαγόρα «φωτογράφισε» μεταγραφή. Ο λόγος για τον Στεφάν Ντεμόλ, ο οποίος στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ανέφερε πως «στο ήδη υπάρχον ρόστερ υπάρχουν τρεις τερματοφύλακες που ήταν καλοί για τον υπάρχοντα στόχο.

Οχι μόνο για τερματοφύλακα, αλλά σε όλες τις θέσεις θα ψάξουμε για παίκτες που θα μας βοηθήσουν για το στόχο της νέας σεζόν. Ο Ταμπάσης είναι νέος, ψηλός, είναι κάτι σαν αυτό που ψάχνουμε». Και φυσικά θα ήταν αδύνατο επί της παρούσης να υπάρξει παραδοχή και γι' αυτό αιτιολογήθηκε εμμέσως: «Ο πρόεδρος, ο κ. Αγγελής και εγώ συμφωνήσαμε ότι δεν θα μιλήσουμε με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους μέχρι το Πάσχα, αφού θέλουμε να δείξουμε στους υπάρχοντες παίκτες σεβασμό.

Ο Ταμπάσης είναι καλός τερματοφύλακας με προσόντα και ποιότητα, αλλά είναι σίγουρο ότι δεν είναι παίκτης των Ιωαννίνων και δεν μιλήσαμε μαζί του». Τέλος, επεσήμανε τη χαρά του για την ανανέωση προσθέτοντας: «Είμαι περήφανος που εγώ, ο Αμανατίδης και ο Γρηγορίου είμαστε οι μοναδικοί προπονητές που είμαστε στις ίδιες ομάδες».

sentra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου