Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Με Κιάσσο στην Κομοτηνή ο ΟΦΗ


Με τον Κώστα Κιάσσο στην σύνθεση του και με την στόφα νικητή που τον διακρίνει ο ΟΦΗ πάει στην Κομοτηνή με μοναδικό στόχο τη νίκη. Βασικοί Μπουλούτ, Γιακούμπου.
Ο Χανιώτης ποδοσφαιριστής παρά τις ενοχλήσεις που αισθανόταν στο γόνατο ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα θέτοντας τον εαυτό του στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Πανθρακικό.
Μια αναμέτρηση που την κρισιμότητα της γνωρίζουν άπαντες στο "στρατόπεδο" του ΟΦΗ και ήταν κάτι που συζητιόταν στην προπόνηση της Παρασκευής. Παρ' όλα αυτά, η εικόνα που παρουσιάζει ο ΟΦΗ στα τελευταία παιχνίδια είναι μια εικόνα υπεροχής έναντι των υπολοίπων ομάδων και όπως είπε ο Αναστόπουλος στην χθεσινή συνέντευξη τύπου "μόνο ο κακός μας εαυτός μπορεί να μας σταματήσει". Αυτή η εικόνα που παρουσιάζει ο ΟΦΗ στις τελευταίες αγωνιστικές είναι και ο λόγος που στην ομάδα αισιοδοξούν ότι η ομάδα μπορεί να φύγει από την Κομοτηνή με το "τρίποντο". Εξάλλου άπαντες γνωρίζουν ότι με πιθανή νίκη επί του Πανθρακικού, ο ΟΦΗ πιέζει ακόμα περισσότερο για την απευθείας άνοδο έχοντας την δυνατότητα να διεκδικήσει την απευθείας άνοδο μέχρι τέλους.
Δυσάρεστες εκπλήξεις όμως επιφύλασσε η προπόνηση της Παρασκευής (01/04) για τον Νίκο Αναστόπουλο στον ΟΦΗ.
Ο Λεωνίδας Καμπάνταης δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατό του το οποίο έχει μαζέψει υγρό, δεν μπόρεσε να μπει στο κανονικό πρόγραμμα και χάνει όπως όλα δείχνουν την Κυριακάτικη (03/04, 16.00) αναμέτρηση στην Κομοτηνή.
Εκτός μάχης τέθηκε και ο Ιβάν Ρούσεφ που υπέστη θλάση στο δικέφαλο ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Ανέστη Αγρίτη που κατά τη διάρκεια της προπόνησης ένιωσε ένα σφίξιμο στη γάμπα.
Παράλληλα ο «Αλενατόρε» καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους τιμωρημένους Χρήστο Μπούρμπο, Φώτη Παπουλή, Μπόζινταρ Τάντιτς και τους γνωστούς τραυματίες Παναγιώτη Μπαρτζώκα, Κώστα Σταυρακάκη και Κένταλ Ουκάρ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου