Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Καρδίτσα: «Η ομάδα βρίσκεται στα όρια της οικονομικής εξαθλίωσης»


Φαίνεται πως στην Αναγέννηση Καρδίτσας δεν έχουν μόνο να λύσουν τα αγωνιστικά προβλήματα, που τη φέρνουν μια «ανάσα» από τον υποβιβασμό στην τρίτη Εθνική κατηγορία. Οι παίκτες των «κιτρινόμαυρων» εξέδωσαν την Πέμπτη ανακοίνωση, στην οποία καταφέρονται, ουσιαστικά, κατά της διοίκησης των Θεσσαλών, λέγοντας πως έχει φτάσει η κατάσταση στα όρια της οικονομικής εξαθλίωσης και πως μπορεί να αναλαμβάνουν την ευθύνη για την άσχημη πορεία στη Football League, όμως θεωρούν πως οι συνθήκες για να παίξουν μπάλα δεν είναι οι κατάλληλες, αφού τους έχει εξοφληθεί μόνο το 30% των φετινών χρημάτων.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Εμείς οι ποδοσφαιριστές της ΑΣΑ, σεβόμενοι απόλυτα την ιστορία και τη φανέλα της, αναλαμβάνοντας απόλυτα τις ευθύνες που μας αναλογούν για τη βαθμολογική της θέση, θεωρήσαμε σκόπιμο να κάνουμε γνωστά όλα τα σοβαρά θέματα που αφορούν την ομαλή λειτουργία της. Η κατάσταση της ομάδας αγγίζει τα όρια της οικονομικής εξαθλίωσης. Όλο το προηγούμενο διάστημα θεωρήσαμε σωστό να μην δημοσιοποιήσουμε τίποτα για να προστατευτεί η ομάδα, σε αντίθεση με τη διοίκηση που προσπαθούσε, άμεσα ή έμμεσα, να αποποιηθεί των ευθυνών της και να τις μεταφέρει στους παίκτες. Η ομάδα, στο σύνολό της, έχει πληρωθεί το 30%, ενώ η διοίκηση από τον Δεκέμβριο ακόμη μιλούσε για το 40 με 50%, ενώ απομένει ενάμιση μήνας για τη λήξη του πρωταθλήματος.

Σε έκκληση προς τη διοίκηση να δώσει λύση σε θέματα παικτών που αντιμετώπιζαν ακόμη και πρόβλημα επιβίωσης, η απάντηση ήταν πως όποιος θέλει μπορεί να φύγει. Ακόμη και τα απλά λειτουργικά έξοδα της ομάδας (μετακινήσεις, νερά), καλύπτονται από τους ποδοσφαιριστές. Ήδη, υπήρξαν δύο αποχωρήσεις (Μελαμπιανάκης, Μάσεφ) και ουδείς γνωρίζει τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Υπό αυτές τις συνθήκες, λοιπόν, υπήρξαν παίκτες που εξέφρασαν την αντίρρησή τους ακόμη και να ακολουθήσουν την ομάδα στη Νίκαια, αλλά εμείς, μέσα στον αγωνιστικό χώρο, θα δώσουμε ότι έχουμε, όπως κάναμε μέχρι σήμερα, αλλά δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για ότι ήθελε συμβεί από τη Δευτέρα.

Οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου