Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Καλλιθέα: Στο «φως» το μεγαλύτερο σκάνδαλο της Football League


Η ΠΑΕ Καλλιθέα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση αναφορικά με το μεγαλύτερο σκάνδαλο της Football όπως αναφέρει ο τίτλος της ανακοίνωσης.

Αναλυτικά:

 «Στο «φως» το μεγαλύτερο σκάνδαλο της Football League

Εκδικάσθηκε σήμερα στην Επιτροπή Μεταγραφών της ΕΠΟ η μεγάλη υπόθεση που αποκάλυψε η ΠΑΕ Καλλιθέα με τα πλαστά δικαιολογητικά που είχαν προσκομίσει ο Εθνικός και ο Ιωνικός, προκειμένου να πραγματοποιήσουν παράνομα μεταγραφές στη χειμερινή περίοδο.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καλλιθέα κ. Νίκος Σαλευρής έχει παρουσιάσει ατράνταχτα στοιχεία για πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες, που είχαν προσκομίσει στην Επιτροπή της ΕΠΟ οι διοικήσεις του Εθνικού και του Ιωνικού, τον περασμένο Ιανουάριο.

Οι υπεύθυνοι των δύο ομάδων ζήτησαν προθεσμία έως την Τετάρτη για να προσκομίσουν τα στοιχεία στον πρόεδρο της Επιτροπής κ. Κουρίδη, αν και κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, υπήρξε παρατήρηση ότι αυτά τα χαρτιά εκδίδονται αυθημερόν.

Σε κάθε περίπτωση η ΠΑΕ Καλλιθέα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και ζήτησε τον μηδενισμό και υποβιβασμό των ομάδων αυτών, καθώς βρισκόμαστε μπροστά στο μεγαλύτερο σκάνδαλο της Football League, όπου ομάδες με πλαστά στοιχεία ανταγωνίζονται αθέμιτα συλλόγους, που εκπληρώνουν όλες τις υποχρεώσεις τους στις Εφορίες και τα Ταμεία.

Η ΠΑΕ Καλλιθέα θεωρεί ότι θα δικαιωθεί σε αυτή την υπόθεση και θα υπάρξει παραδειγματική τιμωρία σε όσους θέλησαν να πλαστογραφήσουν το πρωτάθλημα.

Στα αγωνιστικά, σήμερα η προπόνηση για την ομάδα μας πραγματοποιήθηκε το πρωί στο γήπεδο της παραλίας Τζιτζιφιών και αύριο στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας θα διεξαχθεί το καθιερωμένο χαλάρωμα. Μοναδική απουσία για τον Απόστολο Χαραλαμπίδη είναι ο Diallo, ο οποίος απέχει από τις προπονήσεις, διότι οι εξετάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί στην αρχή της συνεργασίας μας έδειξαν ότι πάσχει από παθολογική ασθένεια».

onsports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου