Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Με το σερί του ΟΦΗ παραμένει μαθηματικά υψηλό το όριο ανόδου


Μετά τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες του ΟΦΗ και ειδικά μέσα στη Δράμα και επί του Παναιτωλικού το όριο της ανόδου με μαθηματικούς υπολογισμούς είναι στους 75 πόντους.

Δηλαδή ένα βαθμό παραπάνω απ’ αυτούς που μπορεί να πάρει ο ΟΦΗ, αν υποτεθεί ότι κερδίσει και τα 6 παιχνίδια που απομένουν μέχρι τον τερματισμό. Δηλαδή 56 βαθμούς που έχει σήμερα συν 18 ίσον 74. Για να μη προκύψει ισοβαθμία το όριο ανόδου είναι στους 75 πόντους. Ο ΠΑΣ έχει σήμερα 65 βαθμούς και χρειάζεται άλλους 10 πόντους για να καλύψει και την έσχατη περίπτωση των μαθηματικών υπολογισμών, να κάνει δηλαδή ο ΟΦΗ 6 νίκες σε 6 παιχνίδια. Στην πραγματικότητα το όριο ανόδου μπορεί να είναι στους 71 πόντους, αλλά στην παρούσα φάση το όριο είναι 75 και αυτό θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη. Συνεπώς δεν αρκούν για τον ΠΑΣ οι 3 νίκες μέσα στα Γιάννινα (με Θρασύβουλο, Λεβαδειακό, Εθνικό Αστέρα) αλλά θέλει και ένα βαθμό στα εκτός έδρας παιχνίδια (Τρίκαλα, Δόξα Δράμας, ΟΦΗ).

gianninasports

1 σχόλιο:

  1. Σχολιανε σε περιμένω στα Τρίκαλα για το διπλό, αλλά που να 'ρθεις, έχει στροφές από την Παναγιά μέχρι την Καλαμπάκα και δυστυχώς δεν επιλέγεις καλούς σοφέρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή