Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΠΑΣ: Αν περάσει και από εκεί…


Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τα Τρίκαλα εκτός έδρας και καλείται να αποδείξει σε μια ακόμα δύσκολη έδρα γιατί βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα του Στεφάν Ντεμόλ χάνει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα μόνο με αυτοκτονία καθώς έχει τέσσερις βαθμούς διαφορά από τον Παναιτωλικό και εννέα από τον τρίτο ΟΦΗ.

Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων:


Η αγωνιστική (29η)

Σάββατο 2/4

Ηλιούπολη-Δόξα Δράμας 15:00

Χωρίς διάθεση να μπλεχτεί στα πλέι άουτ η Ηλιούπολη υποδέχεται την φορμαρισμένη Δόξα Δράμας. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου προέρχεται από την νίκη με σκορ 4-0 επί του Εθνικού θα έχει εκτός όμως το μεγάλο της όπλο που δεν είναι άλλο από τον Μάρκο Μαρκόφσκι. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας έχει πρόβλημα τραυματισμού. Από την άλλη πλευρά για την Ηλιούπολη εκτός είναι οι Μπέριος, Κρητικός και Ιβάνοφ.

Κυριακή 3/4

Παναιτωλικός-Καλλιθέα 16:00

Με μοναδικό απόντα τον Ετζεγκουέλε ο Παναιτωλικός υποδέχεται την Καλλιθέα, η οποία προέρχεται από την ήττα απέναντι στην Καρδίτσα. Ο Μπάμπης Τεννές δεν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα τραυματισμού να αντιμετωπίσει και σε καμία περίπτωση δεν θέλει σταβοπάτημα που θα δώσει την ευκαιρία στον ΟΦΗ να πλησιάσει κι άλλο στη βαθμολογία. Από την άλλη πλευρά η αθηναϊκή ομάδα μοιάζει καταδικασμένη αφού παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Εκτός για τους «κυανόλευκους» είναι οι Ντιαλο και Φαμπίνιο.

Πανθρακικός-ΟΦΗ

Οι Κρητικοί μετά την νίκη στο ντέρμπι με τον Παναιτωλικό ταξιδεύουν στην Κομοτηνή για να αντιμετωπίσουν τον Πανθρακικό. Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Τάντιτς, Μπούρμπο και Παπουλή. Από την άλλη πλευρά ο Σάββας Παντελίδης στο πρώτο του παιχνίδι σαν γηπεδούχος δεν έχει σημαντικές απουσίες.

Ιωνικός-Αναγέννηση Καρδίτσας

Ο Ιωνικός υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας και έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρει μια νίκη που θα τον ανεβάσει στη βαθμολογία. Από την άλλη πλευρά οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να κάνουν την «ζημιά» και να εξαντλήσουν τα όποια περιθώρια έχουν για παραμονή. Εκτός για τους γηπεδούχους ο Θεοδωρόπουλος. Αντίθετα για τους Καρδιτσιώτες, οι οποίοι βρίσκονται σε πολύ δύσκολη κατάσταση λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Διαγόρας-Βέροια

Στο Ρόδο ο Διαγόρας υποδέχεται την Βέροια και ψάχνει το τρίποντο, το οποίο θα αφήσει πίσω την γερή «σφαλιάρα» από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Από την άλλη πλευρά οι «κυανέρυθροι» προέρχονται από την νίκη επί του Ιωνικού. Πολλές είναι οι επιστροφές για τους γηπεδούχους, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν τους Μπαργκάν και Κουτσοσπύρο.

Αγροτικός Αστέρας-Θρασύβουλος

Στον Εύοσμο Αγροτικός Αστέρας και Θρασύβουλος έχουν κοινούς στόχους και θέλουν αν γλιτώσουν τα πλέι άουτ. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν τους Γέσιτς, Κούτση, Μπεκιάρη και Μερτεσιώτη. Από την άλλη πλευρά οι Φρίμπονγκ και Παπαθανασίου είναι εκτός.

Πιερικός-Λεβαδειακός

Μετά την σημαντική νίκη επί των Τρικάλων ο Πιερικός υποδέχεται τον Λεβαδειακό στην Κατερίνη και θέλει να δώσει συνέχεια θα καλά αποτελέσματα. Ο Σούλης Παπαδόπουλος, στο δεύτερο παιχνίδι μετά την επιστροφή του, δεν υπολογίζει Κωνσταντινίδη, Γουσούλη. Από την άλλη πλευρά μόνο ο Κόλτζος είναι εκτός.

Δευτέρα 4/4

Τρίκαλα-ΠΑΣ Γιάννινα 18:00

Το σημαντικότερο παιχνίδι γίνεται στα Τρίκαλα. Ο ΠΑΣ καλείται να περάσει αλώβητος από μια ακόμα καυτή έδρα. Ο Στεφάν Ντεμόλ περιμένει με αγωνία να δει τι θα γίνει με τους Μπακαγιόκο και Βάντερσον και αν μπορεί να τους υπολογίζει για την δύσκολη αυτή αναμέτρηση με τους «Σακαφλιάδες». Μέχρι χτες οι δύο αυτοί ξένοι παίκτες, που είναι από τις βασικές μονάδες της ομάδας, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Οι υπόλοιποι είναι όλοι στη διάθεση του ξένου τεχνικού. Ο ΠΑΣ όπως φαίνεται από τις προπονήσεις δεν θα έχει κάποια ιδιαίτερη διαφοροποίηση από την τακτική και το αρχικό σχήμα του που είχε και στα υπόλοιπα παιχνίδια. Το βέβαιο είναι ότι θα υπάρχουν κάποιοι ειδικοί ρόλοι σε παίκτες για να εξουδετερώσουν κάποιες καλές μονάδες που έχουν οι Θεσσαλοί.
Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα δεν έχει κάποιο πρόβλημα.

Εθνικός-Εθνικός Αστέρας 19:00

Το παιχνίδι που κλείνει την αυλαία της αγωνιστικής γίνεται στο Ελληνικό μεταξύ του Εθνικού και του Εθνικού Αστέρα. Οι «κυανόλευκοι» προέρχονται από την βαριά ήττα από την Δόξα Δράμας και θέλουν να πάρουν τρίποντο μετά από αρκετές αγωνιστικές. Παράλληλα δεν αποκλείεται νέος τεχνικός να είναι σύντομα ο Νίκος Παντέλης, ο οποίος έχει δεχθεί κρούση.

Η επόμενη αγωνιστική (30η):

Πανθρακικός-Παναιτωλικός
Καλλιθέα-Ιωνικός
ΟΦΗ- Εθνικός
Αναγέννηση Καρδίτσας – Διαγόρας
Εθνικός Αστέρας – Ηλιούπολη
Βέροια-Τρίκαλα
Δόξα Δράμας-Αγροτικός Αστέρας
ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός
Θρασύβουλος-Πιερικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου