Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Βρέθηκε σωτήρας για τον ΟΦΗ


Σε κάθε περίπτωση η άμμος που απέμενε (και απομένει) στην κλεψύδρα είναι λιγοστή, οπότε οι προσπάθειες του Νίκου Μαχλά προς κάθε κατεύθυνση για την εξεύρεση χρημάτων και κατ' επέκταση του ανθρώπου ή των ανθρώπων που θα επένδυαν στον ΟΦΗ θα εντατικοποιούνταν σε τρομακτικό βαθμό.

 Σήμερα πρέπει να παραδοθεί ο φάκελος για την αδειόδοτηση, με τις 200.000 ευρώ που υπάρχουν στα ταμεία του κρητικού συλλόγου να πηγαίνουν στην Εφορία και το ΙΚΑ, προκειμένου να εξασφαλιστούν τα απαραίτητα έγγραφα και σε αυτό το μέτωπο και να μην προκύπτει πρόβλημα με την ασφαλιστική και τη φορολογική ενημερότητα.

Το δάνειο δεν... ήρθε ποτέ και ο Μαχλάς φαίνεται να βρίσκεται στο τελικό στάδιο των επαφών του με Κρητικό επιχειρηματία, που δραστηριοποιείται σε τομέα που έχει να κάνει με το περιβάλλον (αποκομιδή και επεξεργασία απορριμμάτων), ζει μόνιμα στην Αθήνα και δεν επιθυμεί να κόψει τους δεσμούς του με την πατρίδα του.

Το όνομα του επιχειρηματία μέχρι στιγμής έχει κρατηθεί ως επτασφράγιστο μυστικό από τον Νίκο Μαχλά, ο οποίος -καταπώς φαίνεται- σε αυτό το πρόσωπο αναφερόταν στις προχθεσινοβραδινές συνομιλίες του με τους φίλους του ΟΦΗ. Ο εν λόγω επιχειρηματίας, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θέλει να επεκτείνει τις επιχειρήσεις του στη Μεγαλόνησο, δραστηριοποιείται ήδη στην αγορά των Βαλκανίων και θα συνεισφέρει με το ποσό του 1 εκατ. ευρώ περίπου στην κρητική ομάδα. Οπως γίνεται κατανοητό, με το συγκεκριμένο ποσό οι Κρητικοί θα έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν όλες τις οφειλές και προς τους παίκτες, αλλά και προς τρίτους, ώστε να συμπληρωθούν και τα τελευταία έγγραφα (έστω και με λίγες μέρες καθυστέρησης, παρ' όλα αυτά οι τυχόν ελλείψεις θα καλυφθούν) που απαιτούνται για να πάρει ο ΟΦΗ άδεια συμμετοχής για τη νέα σεζόν.

Το παρήγορο είναι ότι έστω και την ύστατη στιγμή φαίνεται φως στο τούνελ. Φαίνεται, λέμε, διότι από τη στιγμή που δεν υπάρχει το... χρήμα, δεν μπορεί να γίνει τίποτα και όλα θα μοιάζουν μάταια. Οψόμεθα...

Χθες, πάντως, οι οργανωμένοι του ΟΦΗ, «Snakes 4» και «Κρήτες 4», εξέδωσαν ανακοίνωση, αναφέροντας μεταξύ άλλων με αφορμή τις μηνύσεις μεταξύ των αδερφών Βατσινά και του Γιάννη Κουράκη: «Μετοχές, συμφωνητικά, αβεβαιότητα, αδειοδότηση; Αφήστε τη γραφειοκρατία της γραβάτας, των μηνύσεων και των εξωδίκων και ξυπνήστε πριν ταρακουνηθείτε ξανά...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου