Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Τρίκαλα: Η... σύνδεση ΠΑΣ με Λεβαδειακό


Τα ρέστα του είναι διατεθειμένος να παίξει ο ΑΟ Τρίκαλα στο ντέρμπι με τον ΠΑΣ, αφού σύμφωνα με τον τεχνικό Γιώργο Βαζάκα η νίκη σχεδόν θα χαρίσει το αβαντάζ έναντι του Λεβαδειακού στα επικείμενα πλέι οφ. «Επειδή πολλά λέγονται...

 Τα Τρίκαλα θα αποδείξουν ότι είναι καλύτερη ομάδα. Περνάει έντεχνα ο Λεβαδειακός ότι είναι πιο δυνατή ομάδα στο παρασκήνιο, σε εμάς υπάρχει προσκήνιο και είμαστε δυνατότεροι και καλύτεροι. Κάνω έκκληση στον κόσμο να στηρίξει την ομάδα γιατί με νίκη θα είμαστε 100% πάνω από τον Λεβαδειακό και νομίζω ότι θα έχουμε το πλεονέκτημα να ανεβάσουμε την ομάδα» είπε με νόημα ο έμπειρος προπονητής, προσθέτοντας:

«Ο ΠΑΣ έχει εξασφαλίσει την άνοδο και έχει άλλον αέρα. Δεν έχει την πίεση να κερδίσει, αλλά και εμείς έχουμε εξασφαλίσει τα πλέι οφ. Πρέπει να έχουμε υπομονή, πάρα πολύ μεγάλη πίεση, πολύ τρέξιμο και πίστευω ότι θα δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις να πετύχουμε ένα γκολ. Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να έχουμε τον τσαμπουκά και τον αέρα μιας ομάδας που ξέρει να κερδίζει».

sentra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου