Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ


1ος  ΓΥΡΟΣ: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ   2-0

* Σε επτά αγώνες δεν έχουν αναδειχτεί πο ισόπαλοι η Αναγέννηση Καρδίτσας και ο Λεβαδειακός.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Τη μεγάλη έκπληξη κυνηγούν οι Θεσσαλοί απέναντι στον Λεβαδειακό και παράλληλα θέλουν ήττα του Εθνικού από τον Παναιτωλικό για να τον πιάσουν στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι άουτ. Σε διαφορετική περίπτωση θα εναποθέσουν τις ελπίδες τους στην πιθανότητα τιμωρίας των Εθνικού, Ιωνικού.
Οι Καρδιτσιώτες χάρη στο πάθος τους κατάφεραν να αποσπάσουν «λευκή» ισοπαλία στο θεσσαλικό ντέρμπι με τα Τρίκαλα. Ετσι, έμειναν ζωντανοί στο κυνήγι της παραμονής. Περιμένουν κοσμοσυρροή για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, αλλά βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να μην υπολογίζουν σε αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές.
Ο τεχνικός Βάιος Καραγιάννης δεν υπολογίζει στους αμυντικούς Κουτρομάνο (25 συμ.), Δούκα (16 συμ.), τους μέσους Ραονέ (26/5), Ντοριβάλ (26/5) και τον επιθετικό Γκονζάλες (27/3).
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Καρακώστας – Αγγελόπουλος, Κουρτεσιώτης, Κάρλος, Μπαντάς - Βούκοβιτς, Σενόνε, Χατζηρίζος, Μπιτέλης, Αθανασιάδης – Σίλβα.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Το αρνητικό σερί των τριών αγωνιστικών έχει βάλει σε αμφιβολίες την κατάκτηση της 4ης θέσης. Οι Βοιωτοί, πάντως, θεωρούν ότι η διακοπή τους έκανε καλό και ότι στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση θα δείξουν βελτιωμένο πρόσωπο.
Απέναντι στη Βέροια οι «πράσινοι» έδειχναν το φαβορί λόγω και των απουσιών που είχαν στην άμυνα οι φιλοξενούμενοι. Αν και προηγήθηκαν δύο φορές, δεν κατάφεραν να επικρατήσουν, ενώ δεν εκμεταλλεύτηκαν και το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχαν στα τελευταία λεπτά. Ετσι, για να καλύψουν το χαμένο έδαφος θα πρέπει να πάρουν το εκτός έδρας τρίποντο.
Ο τερματοφύλακας Κυριακίδης (27 συμ.) είναι τραυματίας, ενώ νοκ άουτ τέθηκε και ο μεσοεπιθετικός Μπάρκογλου (26/10). Ο τεχνικός Γιάννης Παπακώστας άφησε εκτός αποστολής τους αμυντικούς Σωτήρχο (11 συμ.), Αλεξίου (15 συμ.), Λισγάρα (6/3) και τους μέσους Μαχαίρα (13 συμ.), Λουτσιάνο (4 συμ.).
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αν επιλέγαμε με βάση το κίνητρο, τότε θα πηγαίναμε στην επικράτηση των γηπεδούχων. Ωστόσο, η Αναγέννηση στον αγώνα της χρονιάς θα στερηθεί πέντε βασικούς ποδοσφαιριστές. Το ερώτημα είναι αν έχει τη δυνατότητα να καλύψει τα κενά απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα. Φαίνεται αρκετά δύσκολο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου