Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ


1ος  ΓΥΡΟΣ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ  1-0

* Απολογισμό 11-1-1 έχει η Δόξα κόντρα στον ΠΑΣ. Το τελευταίο «διπλό» σημειώθηκε τη σεζόν 2005-06.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Βασικοί υποψήφιοι για να αντικαταστήσουν τον Διαγόρα στα μπαράζ ανόδο είναι οι «ασπρόμαυροι». Για να γίνει αυτό θα πρέπει και οι ίδιοι να πάρουν άδεια συμμετοχής, κάτι που θα φανεί τη Δευτέρα. Μέχρι τότε θέλουν να συνδυάσουν το τελευταίο εντός έδρας ματς της κανονικής περιόδου με νίκη επί του ΠΑΣ.
Στην Κατερίνη απέναντι στον Πιερικό η απόδοση της Δόξας δεν ήταν καθόλου καλή και λογικά διακόπηκε το σερί των τεσσάρων νικών. Ωστόσο, η διακοπή βοήθησε και πλέον οι Δραμινοί περιμένουν πώς και πώς το ντέρμπι με τον πρωτοπόρο για να πανηγυρίσουν μία σπουδαία νίκη. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς, αναμένεται ρεκόρ προσέλευσης από τους οπαδούς.
Ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου θέλει να βρεθεί για δεύτερη σερί σεζόν ομάδα του στα μπαράζ ανόδου. Ο ίδιος απέκλεισε λόγω πειθαρχικού παραπτώματος από την αποστολή τον μέσο Μοσχάκη (28/3), ενώ τραυματίας είναι ο αμυντικός Πακάλτσης (24 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-2-3-1): Σέρεμετ – Μπαξεβανίδης, Γελαδάρης, Βέρτζος, Καρακώστας – Λίμα, Σιάκκας – Χλωρός, Γκονζάλες, Χατζηπαντελίδης – Μαρκόφσκι.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Ενας βαθμός είναι αρκετός για τον πρωτοπόρο, προκειμένου να πανηγυρίσει την επιστροφή του στην κατηγορία των μεγάλων. Και οι Γιαννιώτες θέλουν να πετύχουν τον στόχο τους το συντομότερο δυνατό.
Την περασμένη αγωνιστική απέναντι στον Θρασύβουλο οι Ηπειρώτες λαχτάρησαν, αλλά τελικά έκαναν ήσυχο Πάσχα. Στις καθυστερήσεις ο Σιαλμάς «λύτρωσε» την ομάδα του και τελικά ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε αυτό που ήθελε και μετρά αντίστροφα για την απευθείας άνοδο.
Αν και η παράδοση δεν ευνοεί τους «κυανόλευκους» στη Δράμα, στόχος είναι ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα. Ο τεχνικός Στεφάν Ντεμόλ καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον επιθετικό Σιαλμά (28/10) και τον μέσο Κυριάκο (27/4) που είναι τιμωρημένοι και τον τραυματία αμυντικό Στάθη (4 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-2-3-1): Κηπουρός – Ντάσιος, Βάντερσον, Κώτσιος, Πάντος – Κεϊτά, Πατσατζόγλου – Ντε Βινσέντι, Σκούφαλης, Τζάνης – Μπακαγιόκο.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Η Δόξα θέλει να κλείσει τις εντός έδρας υποχρεώσεις της κανονικής περιόδου με νίκη και ο ΠΑΣ Γιάννινα στοχεύει τουλάχιστον στην ισοπαλία για να πανηγυρίσει την απευθείας άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Οι «μαυραετοί» ακόμα και αν πάρουν τον πόντο δεν θα απογοητευτούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου