Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ


1ος  ΓΥΡΟΣ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ   0-0

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Πρόβλημα με την αδειοδότηση δεν θα αντιμετωπίσει, οπότε γιατί η ομάδα της Κομοτηνής να μην ελπίζει σε άνοδο μέσω των πλέι οφ; Οι Ακρίτες έχουν, λοιπόν, το κίνητρο στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ηλιούπολη και θα τα δώσουν όλα για το τρίποντο.
Με τον Σάββα Παντελίδη στο τιμόνι οι «πράσινοι» έχουν χτίσει ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών (2 νίκες, 2 ισοπαλίες). Ετσι, διατηρούνται 8οι. Στο Ελληνικό και απέναντι στην πρώην ομάδα του τεχνικού του Πανθρακικου, πανηγύρισαν τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα και για να έχει αξία το αποτέλεσμα αυτό θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τη δύναμη του γηπέδου τους.
Η τεχνική ηγεσία δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο μέσο Ζησόπουλο (30/1).
Πιθανή σύνθεση (4-4-2): Κουτσόπουλος – Περπερίδης, Τζιωρτζιόπουλος, Νατσούρας, Βαγγελόπουλος – Λιαπάκης, Ρεκλείτης, Ρομπέρ, Αρσενίεβιτς – Σουλτανίδης, Ούλμερς.
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Το τελευταίο παιχνίδι μακριά από το γήπεδό της θα δώσει η αθηναϊκή ομάδα. Από τη στιγμή, λοιπόν, που στα έξι τελευταία εντός έδρας ματς μετρά μόλις μία νίκη οφείλει να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην Κομοτηνή για να καλύψει το χαμένο έδαφος.
Στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ οι «κυανέρυθροι» προηγήθηκαν, αλλά και πάλι δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε τον πόντο. Γνώρισαν την 4η διαδοχική εντός έδρας ήττα και βλέπουν ότι αν δεν αλλάξουν άμεσα πρόσωπο θα κληθούν να διεκδικήσουν την παραμονή τους στα μπαράζ. Η διακοπή του πρωταθλήματος τους βοήθησε να ανασυνταχθούν παρότι σε ένα ακόμα ματς ο τεχνικός Θύμιος Γεωργούλης έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα απουσιών.
Εκτός πλάνων βρίσκεται λόγω τιμωρίας ο αμυντικός Δημήτρης (21 συμ.), ενώ τραυματίας είναι ο μπακ Κατεμής (10 συμ.). Επέστρεψε στην αθηναϊκή ομάδα ο επιθετικός Ιβάνοφ (4 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Μαράμα – Λαμπρόπουλος, Μπέριος, Νικολόπουλος, Σικαλιάς – Ρουσάκης, Στεφανίδης, Κρητικός, Ηλιόπουλος, Λεοντίου – Θάνος.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η φόρμα των δύο ομάδων δείχνει επικράτηση των γηπεδούχων. Ωστόσο, ο μεν Πανθρακικός προέρχεται από εκτός έδρας νίκη και η Ηλιούπολη από εντός έδρας ήττα. Αμφότεροι θέλουν το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους και το ματς είναι ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου