Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ


1ος  ΓΥΡΟΣ: ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ   1-1

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Με μία νίκη εντός έδρας μέσα στο 2011 οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρέπει να ελπίζουν σε τίποτα περισσότερο από την διεκδίκηση της παραμονής στα πλέι άουτ. Η ομάδα της Καισαριανής θα υποδεχτεί τον αδιάφορο βαθμολογικά Πιερικό και βλέπει μόνο νίκη, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθεί σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.
Μετά την εντός έδρας ήττα από την Ηλιούπολη ο Εθνικός Αστέρας πάλεψε στον Εύοσμο, αλλά γύρισε στη βάση του με μία ακόμα ήττα. Κατά τη διάρκεια της διακοπής ο τεχνικός Γιάννης Πετράκης δούλεψε πάνω στις αδυναμίες και περιμένει να δει την ομάδα του βελτιωμένη. Όπως υποστήριξε, ήρθε η ώρα να συνδυαστούν οι καλές εμφανίσεις με το ανάλογο αποτέλεσμα.
Μοναδική απουσία για τους «ερυθρόλευκους θα είναι ο τιμωρημένος αμυντικός Χωριανόπουλος (25 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Γκίτκος – Καρατζάς, Τσιώλης, Παντίδος, Τραορέ - Αντονι, Σκάρος, Φραντζεσκί, Διαμάντης, Λουάμο, Σανόκο – Μπενίσκος.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Μία από τις πλέον αδιάφορες ομάδες του πρωταθλήματος είναι οι Κατερινιώτες. Αίτηση για αδειοδότηση δεν έκαναν, συνεπώς δεν έχουν ελπίδες για τα πλέι οφ, έχουν απομακρυνθεί από τις θέσεις των μπαράζ παραμονής και το μόνο που θέλουν είναι να κλείσουν τη σεζόν με καλές εμφανίσεις.
Οι «ασπρόμαυροι» με τον Σούλη Παπαδόπουλο στον πάγκο είναι αήττητοι σε τέσσερα ματς και στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας συμπλήρωσαν 13 ματς αήττητοι στην Κατερίνη. Με τον τρόπο αυτό ουσιαστικά «κλείδωσαν» την παραμονή και από εδώ και στο εξής θα παίρνουν ευκαιρίες οι νέοι.
Ο Παπαδόπουλος έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα απουσιών. Ο αμυντικός Παπαγεωργίου (29/1) και οι μέσοι Κοντέων (20/2), Πουρτουλίδης (29 συμ.), Μιλόσκοβιτς (28/3) θα απουσιάσουν λόγω τιμωρίας, ενώ τραυματίας είναι ο αμυντικός Τασίδης (19/1). Ανέτοιμοι οι μέσοι Πέντα (18/1), Μίμα (2 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Γουμάγιας - Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πέτρου, Γ. Λαζαρίδης - Χατζής, Περουτζίνι, Λόπεζ, Κωνσταντινίδης, Πουλάκος - Γκουγκουλιάς.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το Σύστημα Ανίχνευσης Στοιχηματικής Απάτης της UEFA εντόπισε το πρώτο «σοβαρά ύποπτο» παιχνίδι στην περσινή Φούτμπολ Λιγκ στην Καισαριανή. Ηταν το παιχνίδι Εθνικός Αστέρας – Πιερικός (1-2), με τους Καισαριανιώτες να γνωρίζουν τότε την πρώτη ήττα στην Καισαριανή και τους Κατερινιώτες να παίρνουν στο φινάλε το εισιτήριο για τα πλέι οφ. Τώρα οι γηπεδούχοι «καίγονται» και πολλά μάτια στην Ευρώπη θα είναι στραμμένα πάνω τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου