Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ


1ος  ΓΥΡΟΣ: ΤΡΙΚΑΛΑ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ  1-0

* Μόλις μία ισοπαλία έχει σημειωθεί σε επτά αναμετρήσεις.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Οι μαθηματικές ελπίδες για συμμετοχή στα πλέι άουτ έχουν χαθεί. Μόνο παράθυρο αισιοδοξίας είναι η εκδίκαση της ένστασης που έχει κατατεθεί σε βάρος των Εθνικού, Ιωνικού για την υπόθεση με τα πλαστά δελτία. Ωστόσο, οι «κυανόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για την έκπληξη απέναντι στα Τρίκαλα και ζήτησαν τη συμπαράσταση των οπαδών τους.
Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Διαγόρα η Καλλιθέα γνώρισε την ήττα χωρίς να αντισταθεί ιδιαίτερα. Το αποτέλεσμα αυτό δεν την επηρέασε ιδιαίτερα και το βλέμμα όλων είναι στραμμένο στην απόφαση του αθλητικού δικαστή, με τη διοίκηση να δηλώνει βέβαιη για τη δικαίωση.
Ο τεχνικός Απόστολος Χαραλαμπίδης προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του συγκεντρωμένους στην περίπτωση που κληθούν να παλέψουν για την παραμονή στα μπαράζ. Δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο αμυντικό Κισκαμπάνη (26/2), τον τραυματία μπακ Τζωρμπατζάκη (26 συμ.) και τον μέσο Μουρατίδη (12/1) που κατέθεσε προσφυγή.
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Τακίδης – Ηρακλής, Παραράς, Κουτρομπής, Αρκούδας – Τεγούσης, Καλτσάς, Καραδήμος, Ζουμπουλάκης, Πλατέλλας – Ντακόλ.
ΤΡΙΚΑΛΑ: Αγωνία σε ό,τι αφορά στην αδειοδότηση επικρατεί στον ΑΟΤ. Η διοίκηση υποστηρίζει ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας και οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους καλούνται να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από το αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής.
Στο θεσσαλικό ντέρμπι με την Αναγέννηση Καρδίτσας τα Τρίκαλα παραχώρησαν «λευκή» ισοπαλία και απογοήτευσαν τους οπαδούς τους. Παράλληλα διέκοψαν ένα σερί οκτώ νικών που είχαν στο γήπεδό τους, ενώ δεν εκμεταλλεύτηκαν την ήττα της Δόξας Δράμας. Κόντρα στην ουραγό Καλλιθέα το τρίποντο είναι μονόδρομος για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος.
Ο τεχνικός Γιώργος Βαζάκας έχει ζητήσει το απόλυτο των νικών μέχρι το φινάλε, όμως δεν υπολογίζει στον μέσο Σαββίδη (23 συμ.) που είναι τιμωρημένος.
Πιθανή σύνθεση (4-2-3-1): Πουρής – Σαρακατσάνος, Χρήστου, Μπριλάκης, Μπακομήτρος – Τελκίνσκι, Κόρμπος – Μίνγκας, Μανουσάκης, Ενόκ – Κοντογουλίδης.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μεγάλη η διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες. Η Καλλιθέα παλεύει όλα τα παιχνίδια, αλλά σπάνια κερδίζει. Τα Τρίκαλα ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους και το επιθετικό παιχνίδι και μετά τη «λευκή» ισοπαλία με την Αναγέννηση δύσκολα δεν θα βρουν δίχτυα. Όλα δείχνουν ότι οι Θεσσαλοί θα επιστρέψουν στις νίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου