Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΕΘΝΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ


1ος  ΓΥΡΟΣ: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ 1-2

* Κεκλεισμένων των θυρών.
* Ο Παναιτωλικός δεν έχει επικρατήσει του Εθνικού στα οκτώ τελευταία ματς ανεξαρτήτως έδρας. Οι Πειραιώτες ως γηπεδούχοι έχουν απολογισμό 8-4-0.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Το Πάσχα πέρασε και η κατάσταση δεν βελτιώθηκε καθόλου στους Πειραιώτες. Τα οικονομικά προβλήματα παραμένουν, οι 10 νεοαποκτηθέντες δεν υπολογίζονται και το αρνητικό σερί μετρά εννέα αγωνιστικές. Φυσικά, και το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.
Οι «κυανόλευκοι» στην εντός εδρας αναμέτρηση με τον Πανθρακικό έδιναν αγώνα ζωής ή θανάτου, αλλά δεν πήραν ούτε την ισοπαλία. Ο τεχνικός Νίκος Παντέλης χαρακτήρισε την ομάδα του «άρρωστη» και περιμένει ένα θαύμα για να βελτιωθεί η κατάσταση. Εξάλλου, αν ο Εθνικός δεν επικρατήσει του Παναιτωλικού, τότε θα κινδυνεύει ακόμα και με απευθείας υποβιβασμό.
Εκτός πλάνων βρίσκονται λόγω τιμωρίας ο αμυντικός Κοκκίνης (21 συμ.) και ο μέσος Τσεμπερίδης (27 συμ.), ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν 14 ποδοσφαιριστές.
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Παγούδης – Γκράιμς, Παγώνης, Σύρος, Παστός – Κορακάκης, Σιλιγαρδάκης, Φαρινόλα, Βασιλόγιαννης, Ψιάνος – Καραχάλιος.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Υποδοχή ηρώων επιφυλάσσουν οι οπαδοί στην ομάδα του Αγρινίου, αφού θεωρούν βέβαιο ότι θα επικρατήσει του Εθνικού. Τα «καναρίνια» θέλουν δύο ακόμα τρίποντα για να οριστικοποιήσουν την απευθείας άνοδο και το πρώτο θέλουν να το πανηγυρίσουν στο Ελληνικό.
Στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ιωνικό ο Παναιτωλικός ξέσπασε για το αρνητικό σερί των τριών αγωνιστικών. Φιλοδώρησε τους Νικαιώτες με τέσσερα τέρματα και έκανε καλές διακοπές. Φυσικά, θέλει να συνεχίσει έτσι για να φτάσει ακόμα πιο κοντά στον στόχο του.
Ο τεχνικός Μπάμπης Τεννές ζήτησε από τους παίκτες του να μην επηρεαστούν από τα προβλήματα των αντιπάλων και να δείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα. Δεν θα έχει στη διάθεσή του τον αμυντικό Μπακάκη (1 συμ.) και τον επιθετικό Καούνο (19/5) που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, όπως και τον φορ Γκουεϊ (5 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-2-3-1): Τζενάμο – Μπελεβώνης, Βούκοβιτς, Εντζενγκουέλε, Παλαιολόγος – Μουμίν, Κούσας – Θεοδωρίδης, Μπαϊκαρά, Παππάς – Γκούρμα.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Από το κακό στο χειρότερο βαδίζει ο Εθνικός. Χωρίς κόσμο, χωρίς ποδοσφαιριστές και με γήπεδο – χωράφι. Απέναντί της ο Παναιτωλικός που κυνηγά το τρίποντο – άλμα προς τη Σούπερ Λίγκα. Μόνο αν βρεθούν σε πολύ κακή μέρα δεν θα φύγουν νικητές από το Ελληνικό οι Αγρινιώτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου