Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Εκτίμησης αγώνα: ΟΦΗ – ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ


1ος  ΓΥΡΟΣ: ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΟΦΗ    2-0

ΟΦΗ: Το χρέος τους καλούνται να κάνουν οι Κρητικοί και να προσθέσουν τρεις ακόμα πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό τους. Το ενδιαφέρον όλων από τη Δευτέρα θα βρίσκεται στην επιτροπή αδειοδότησης εκεί όπου όλα παίζονται σχετικά με τη συμμετοχή στα πλέι οφ, όμως οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Αναστόπουλου θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο ματς με τον Αγροτικό Αστέρα για να μην πέσουν θύματα έκπληξης.
Η ομάδα του Ηρακλείου έχει γνωρίσει μόλις μία ήττα στις 12 τελευταίες αγωνιστικές. Στην Ηλιούπολη αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ έδειξε χαρακτήρα και έφυγε νικήτρια. Διατηρείται σε απόσταση ασφαλείας από τον 4ο Λεβαδειακό και θέλει να παραμείνει εκεί, ελπίζοντας ότι η ΕΠΟ θα της επιτρέψει να παίξει στα μπαράζ.
Ο μέσος Μπουλούτ (8/1) και ο επιθετικός Γιακούμπου (25/4) είναι τραυματίες. Επιστρέφουν οι επιθετικοί Καμπάνταης (8/4), Παπουλής (10/1) και ο μπακ Κιάσσος (24 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-3-3): Βεζυρίδης – Γαλανόπουλος, Πίτσος, Μπερτέν, Γεωργίου – Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Ζορμπάς – Μπούρμπος, Αγρίτης, Βλόνταρτσικ.
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Ιδανικό ήταν το ντεμπούτο του Βασίλη Αντωνιάδη στον πάγκο κόντρα στον Εθνικό Αστέρα. Ο στόχος, βέβαια, δεν έχει επιτευχθεί ακόμα. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να πετύχουν το θαύμα και να σωθούν χωρίς τη διαδικασία των μπαράζ, όμως θα έχουν δύσκολη αποστολή, πόσω μάλλον από τη στιγμή που θα παραταχθούν αποδεκατισμένοι στο Ηράκλειο.
Η αλλαγή προπονητή αποδείχτηκε ευεργετική για τους «πράσινους» στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα της Καισαριανής. Παρότι ο Αγροτικός Αστέρας έπαιξε χωρίς τους οπαδούς του έφτασε στο τρίποντο και βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στην άνετη παραμονή.
Εκτός πλάνων βρίσκονται οι αμυντικοί Γόγολος (27 συμ.), Χασιώτης (19/1), Σκλιοπίδης (24 συμ.) και ο μέσος Σαπάνης (27/5), που είναι τιμωρημένοι.
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Γλύκος - Γ. Παπαδόπουλος, Ν. Παπαδόπουλος, Κονέ, Αγγελόπουλος - Κούτσης, Τσουκαλίδης, Τσούκλης, Ναλμπάντης, Γέσιτς – Στεφανίδης.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί. Οι Κρητικοί είναι πανίσχυροι στην έδρα τους και απέναντί τους θα βρουν μία ομάδα με πολλές απουσίες σε άμυνα και μεσαία γραμμή. Οι Θεσσαλονικείς θα κλειστούν για να αποσπάσουν τον βαθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου