Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΒΕΡΟΙΑ – ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ


1ος  ΓΥΡΟΣ: ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ – ΒΕΡΟΙΑ 1-0

ΒΕΡΟΙΑ: Ελπίδες για τα πλέι οφ έχει η «βασίλισσα του βορρά», αφού είναι πιθανό να πάρει τη θέση κάποιας από τις ΠΑΕ που έχουν πρόβλημα με την αδειοδότησή τους. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει κίνητρο στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Θρασύβουλο.
Οι «κυανέρυθροι» με την ισοπαλία που απέσπασαν στη Λιβαδειά διατηρήθηκαν μαζί με τον Πανθρακικό στην 8η θέση και θέλουν να δώσουν συνέχεια στο αήττητο σερί εντός έδρας. Στα οκτώ τελευταία ματς στο γήπεδό τους δεν έχουν χάσει και κόντρα στον Θρασύβουλο δεν επιθυμούν απώλειες. Απέναντι στους Βοιωτούς βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ, τελείωσαν το ματς με εννέα παίκτες, αλλά τελικά πήραν έναν βαθμό – χρυσάφι.
Ο τεχνικός Δημήτρης Καλαϊτζίδης δεν υπολογίζει στον αμυντικό Τζημογιάννη (3 συμ.), τους μέσους Γεωργιάδη (18/1), Καλογέρη (21/3), Μπλαζέφσκι (29/2) και τους επιθετικούς Κουτσοσπύρο (10/3), Μπαργκάν (16 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-4-2): Καντιμοίρης - Καλί, Αουρέλιο, Σαμαράς, Μπάρμπας -Καμινιώτης, Καλτσάς, Μιχαλόπουλος, Τσιάτσιος - Σαϊτιώτης, Ολαϊτάν.
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Ελάχιστες είναι οι ελπίδες να αποφύγει τα πλέι άουτ η ομάδα της Φυλής. Χωρίς νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές και με πολλά οικονομικά προβλήματα οι «πράσινοι» καλούνται να κάνουν ένα μικρό θαύμα για να μείνουν στην κατηγορία χωρίς να δώσουν μπαράζ.
Απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα παρατάχθηκαν προερχόμενοι από μία εβδομάδα αποχής από τις προπονήσεις ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις οφειλές. Παρόλα αυτά «λύγισαν» στις καθυστερήσεις και κλήθηκαν να ξεπεράσουν τη μεγάλη απογοήτευση της απώλειας έστω του ενός βαθμού.
Ο τεχνικός Ακης Μάντζιος γνωρίζει ότι η αποστολή της ομάδας του θα είναι δύσκολη, όμως τόνισε στους παίκτες του ότι μπορούν να πάρουν το αποτέλεσμα στη Βεροια, εκμεταλλευόμενοι τις απουσίες των γηπεδούχων. Ο ίδιος δεν μπορεί να υπολογίζει στους αμυντικούς Κολοτούρο (26 συμ.), Παπαθανασίου (9 συμ.) και Βαλεριάνο (15 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Θωμόπουλος – Μίχος, Πρίπου, Κακατάς, Βασιλείου – Σταμόγιαννος, Μουστογιάννης, Λανγκλέ, Φρίμπονγκ, Παληγεώργος – Ζαχαρόπουλος.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κίνητρο έχουν και οι δύο. Η Βέροια για να ελπίζει στη συμμετοχή στα πλέι οφ και ο Θρασύβουλος για την αποφυγή των πλέι άουτ. Λόγω έδρας η «βασίλισσα του βορρά» έχει το προβάδισμα. Εξάλλου, οι γηπεδούχοι έχουν απουσίες σε κέντρο και επίθεση, ενώ οι φιλοξενούμενοι βολεύονται και με τον βαθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου