Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Ανοίγει ο χορός των καταθέσεων για τους 68


Στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών θα βρεθούν από την Τρίτη οι 68 κατηγορούμενοι για την υπόθεση που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες, όπου και θα κριθεί το αν θα ισχύσει η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Δύσκολα θα ξεκινήσει στις 28 Αυγούστου το πρωτάθλημα.

Μετά από μία στείρα εβδομάδα, όσον αφορά τα στημένα παιχνίδια και τον παράνομο στοιχηματισμό, μπαίνουμε στη δεύτερη φάση του σκανδάλου με τους υπόλοιπους 68 κατηγορούμενος να παρουσιάζονται σιγά σιγά στις Αρχές.

Η... αρχή θα γίνει με το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών όπου και θα κριθεί η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Στη συνέχεια ίσως έχουμε και καταθέσεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας, έτσι ώστε να προχωρήσει η υπόθεση που έχει βλάψει σε μεγάλο βαθμό την αξιοπιστία του πρωταθλήματος, οδηγώντας την ψηφιακήτηλεόραση της NOVA στο να μειώσει κατά 25% τη συμφωνία της με την Superleague.

Οι κατηγορούμενοι θα παραβρεθούν μαζί με τους δικηγόρους τους και θα προσπαθήσουν να πείσουν τις Αρχές για άρση της απαγόρευσης. Το "παρών" θα δώσει και ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος δεν μπορεί, μέχρι στιγμής, να ταξιδέψει στην Αυστρία για την προετοιμασία της ομάδας του.

Κλείνοντας να πούμε πως δύσκολα θα αρχίσει το πρωτάθλημα στις 28 Αυγούστου, αφού οι εκκρεμότητες είναι πολλές και η αθλητική δικαιοσύνη δεν έχει αρκετό χρόνο για να πάρει τις σωστές αποφάσεις. Έτσι δεν αποκλείεται να μετατεθεί για 20 ημέρες πιο μετά η ημερομηνία έναρξης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου