Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Παναχαϊκή: Φουλ για «Μανόλο»


Το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Μανόλη Σκούφαλη θέλει να κάνει ο Αλέξης Κούγιας για την Παναχαϊκή.

Ο ισχυρός άνδρας των Πατρινών θεωρεί σίγουρη τη δικαίωση της ομάδας από την Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών σε ό,τι αφορά το θέμα με την ενημερότητα και έτσι προχωράει το σχεδιασμό χωρίς παρεκκλίσεις.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες από την Αχαΐα, ο Κούγιας φέρεται διατεθειμένος να κάνει την οικονομική υπέρβαση και να πείσει τον «Μανόλο», ο οποίος είναι εκτός πλάνων του ΠΑΣ Γιάννινα, να κατηφορίσει στην Πάτρα. Από κει και πέρα, ο γνωστός ποινικολόγος έχει... βάλει στο μάτι και τον Κώστα Κιάσσο του ΟΦΗ, όπως και τον πορτιέρο Βεζυρίδη των Κρητικών, αλλά και για τις δύο υποθέσεις πρέπει να περιμένει τις καταληκτικές εκεί εξελίξεις. Τέλος, όσο περνούν οι μέρες τόσο φουντώνουν οι φήμες περί δεδομένης συμφωνίας με τον στράικερ Βαγγέλη Κοντογουλίδη των Τρικάλων.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Στις 27 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί τελικώς η έκτακτη γενική συνέλευση της ΠΑΕ Διαγόρας. Θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. και θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της εταιρείας στην πλατεία Διαγόρα με κύρια θέματα την εκλογή νέου ΔΣ και την εξουσιοδότηση αυτού για ενέργειες σχετικά με την εμπλοκή της ομάδας και ποδοσφαιριστών της στην υπόθεση των «στημένων». Κάθε μέτοχος που επιθυμεί να μετάσχει οφείλει να καταθέσει τις μετοχές του στο ταμείο της εταιρείας ή σε οποιαδήποτε τράπεζα στην έδρα της εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου