Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Tελεσίγραφο της UEFA στην ΕΠΟ για τα στημένα


Σημαντική αποκάλυψη του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου, στην τηλεοπτική "Δίκη" για το ζήτημα των στημένων. Όπως αποκάλυψε ο κ. Πιλάβιος, η UEFA ζήτησε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία να διαλευκάνει την υπόθεση για να ξεκαθαρίσει ποιες ομάδες θα παίξουν στην Ευρώπη!

"Η καθυστέρηση αφορά ένα κομμάτι 4-5 ατόμων. Δεν επηρέασε καθόλου τη διαδιακασία αυτή. Ξεκίνησε από συζητήσεις του ότι υπάρχει ένα σύστημα στην UEFA, το DFDS. Η UEFA έστειλε τελεσίγραφο για τα στημένα και ζήτησε να ξεκαθαρίσουμε ποιες ομάδες θα συμμετέχουν στις διοργανώσεις της. Θα κάνουμε ό,τι μας πει η UEFA.

Ό,τι και να γίνει με τους φακέλους πρέπει να διατηρήσουμε μια εμπιστευτικότητα από πλευράς ονομάτων. Αυτός ο κατακερματισμός της αθλητικής δικαιοσύνης, μια πειθαρχική επιτροπή της Football League, μια πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ, πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, της διαιτησίας. Θέλω να κάνω μια επιτροπή, με την οποία να δούμε όλα αυτά τα θέματα και που θα μας φέρει μια εισήγηση για όλα τα νομικά θέματα.

Ο φάκελος της Παναχαϊκής και της Βέροιας είναι τόσος (έδειξε με το χέρι του πόσο μεγάλοι είναι οι φάκελοι των δυο ομάδων). Όμως, στην ΕΙΜ έχουν σταλεί οι φάκελοι των υπόλοιπων ομάδων. Πρέπει να βρεθεί μια λύση για το πώς θα λειτουργούν οι επιτροπές" είπε ο Πιλάβιος.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ αναφέρθηκε το γεγονός ότι σε ορισμένες συνομιλίες κάποιοι εμπλέκουν το όνομα του. "Δεν είναι ευχάριστο που μου λέτε ότι έλεγαν ότι θα μου έστελναν λουλούδια" πρόσθεσε και συνέχισε: "Στην Ελλάδα είμαστε νταραβεριτζίδες. Το τι ακούν τα αυτιά μου κάθε μέρα είναι τρομερό. Όμως οι θεωρίες συνομωσίας είναι κάτι το τρομερό".

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, εμμέσως αποκάλυψε ότι υπάρχει επιστολή της ΕΠΟ από την UEFA για τον Ολυμπιακό Βόλου. "Είμαι βέβαιος ότι θα έχει έρθει κάποιο έγγραφο από την UEFA και θα λέει κάτι τέτοιο σαν το έγγραφο προς την Τουρκία. Σήμερα τα γραφεία της ΕΠΟ ήταν κλειστά και δεν γνωρίζω το περιεχόμενό της" είπε.

Για άλλη μία φορά, ο Σ. Πιλάβιος εμφανίστηκε θετικός να αναλάβει η ΕΠΟ το πρωτάθλημα. "Δεν διαφωνώ να πάρει το πρωτάθλημα στην ΕΠΟ. Για να το πάρει από τώρα, έχουμε να κάνουμε ακόμη ορισμένες συζητήσεις" είπε χαρακτηριστικά και άφησε ανοιχτή την πόρτα σημειώνοντας όμως ότι. "Το timing είναι καλό τώρα. Η ΕΠΟ όμως, δεν είναι έτοιμη αυτή την στιγμή να διοργανώσει το πρωτάθλημα. Θέλει κάποια διαφορετική οργάνωση. Αν χρειαστεί θα το κάνουμε".

Αποκάλυψε ακόμη ότι είχε δεχθεί προειδοποιήσεις από την UEFA: "Για παιχνίδι α' εθνικής. Πήρα τους προέδρους των ομάδων και τους είπα «προσέχετε». Τα παιχνίδια τελικά, δεν ήρθαν όπως μου λέγανε".

Αναφορικά με τον Ηρακλή και την αποκάλυψη στην Βουλή, ο κ. Πιλάβιος είπε: "Άλλο η αδειοδότηση, άλλο το πλαστό έγγραφο. Ήταν εκτός αδειοδότησης. Δεν ανήκει στο θέμα αδειοδότησης, στο θέμα εμπιστευτικότητας. Φανταστείτε να μην το έλεγα. Δεν μπορώ να μιλήσω για αποφάσεις πειθαρχικών επιτροπών». Για τον ΟΦΗ πέταξε το μπαλάκι στην Football League: "Διαφωνούσα κάθετα με τα κριτήρια της UEFA. Η διοργανώτρια αρχή όμως, δεν πρέπει πρώτα να επέμβει και να τον τιμωρήσει. Για μένα τα play off πρέπει να γίνουν κανονικά. Ακόμη και τον Οκτώβριο".

Ο Πιλάβιος υποστήριξε ότι έχει απειληθεί πολλές φορές:"Έχω νιώσει φόβο αρκετές φορές. Για πολλά πράγματα. Δεν είναι καλός σύμβουλος ο φόβος. Αλλά από εκεί και πέρα προχωράμε. Είχα ευθεία απειλή, όχι για την ζωή μου από πολλούς ανθρώπους. Υπήρξε και αυτό".

Τέλος, έκλεισε την πόρτα στον Γιώργο Δαλούκα, για τον οποίο υποστήριξε ότι έμεινε εκτός λίστας διεθνών γιατί είχε παραιτηθεί. "Ο κύριος Δαλούκας έμεινε εκτός λίστας των διεθνών γιατί είχε παραιτηθεί. Είχε πει ότι δεν θέλει να σφυρίξει μέχρι το τέλος της περιόδου" τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΟ και συμπλήρωσε: "Δεν νομίζω ότι μπορεί να επανέλθει".

Ακόμη, για τον πρώην ρέφερι τόνισε: "Ο κύριος Δαλούκας έστειλε πολύ αργότερα μία επιστολή που ζητάει συγγνώμη για όλα. Δεν μπορείς να λες γιατί δεν τιμωρήσανε αυτόν αλλά εμένα. Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα. Την ανακάλεσε όμως αυτήν την επιστολή".

Οσο για το αίτημα που υπάρχει από την Εισαγγελία περί δικαστικής βοήθειας από την Ιταλία για τον αγώνα Μακάμπι - Ολυμπιακός: "Το βλέπω θετικά. Θετικά. Στο να παραλείψουμε τη δικαστική συνδρομή, όμως, έχουμε γίνει ειδικοί".

Ο κ. Πιλάβιος είπε ότι δεν έχει ακούσει την τρίτη κασέτα: "Μέσα σε όλο αυτό το παρολί, μπορεί να με απομαγνητοφωνήσανε. Δεν ξέρω. Δεν έχω ακούσει, πάντως, καμία κασέτα".

Αποσπάσματα απ' όσα είπε ο Σοφοκλής Πιλάβιος:

Για έγγραφο-τελεσίγραφο σε Τουρκία για τα στημένα: "Είμαι βέβαιος πως θα έχει έρθει και στην ΕΠΟ τέτοιο γράμμα, πληροφορίες λένε πως έχει έρθει απόψε το βράδυ. Δεν ξέρω τι λέει η επιστολή, αύριο το πρωί θα το δημοσιοποιήσω. Κάτι τέτοιο θα πρέπει να λέει.

Ξέρω ότι έχει γίνει μια ευρεία σύσκεψη για το θέμα. Δεν θέλω να προτρέξουμε και θα ήθελα να σας ενημερώσω αύριο το πρωί, επί του θέματος."

Για παρουσία του σε Βουλή: "Ναι, θα πάω. Το θέμα του αυτοδιοίκητου το έχουμε καταλάβει. Δεν σημαίνει ότι σε καλεί η Βουλή και δεν πας. Θέματα όπως η υγεία και η ασφάλεια δεν επίπτουν σε θέματα μας.

Εχει δικαίωμα να την αλλάξει η Πολιτεία μια απόφαση. Πλέον, πληρώνουμε και φόρος εισοδήματος στην ΕΠΟ, κανονικά. Δεν υπήρχε παλιότερα αυτή η διάταξη."

Για την κόντρα που υπήρξε στο παρελθόν ανάμεσα στην ΕΠΟ και την Πολιτεία: "Οι τσακωμοί της ΕΠΟ με την Πολιτεία, μας πήγε πολύ πίσω. Οι εκλογές στην ΕΠΟ γίνονται για τον πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο. Θεωρώ ανήθικο το να αλλάξω το ΔΣ, επειδή είχα βγει πρόεδρος. Υπάρχουν πολύ καλά στελέχη και σε αυτό το διοικητικό συμβούλιο

Αλλαξε ο πρόεδρος και υπαρχει μια ιστορία πάνω σε αυτό. Οι εκλογές γίνονται όπως στο δικηγορικό σύλλογο. Δεν μπορώ όταν εκλέγομαι εγώ και να πάω να αλλάξω ένα δικοιητικό συμβούλιου. Δεν είναι θέμα εγκλωβισμού.".

Για τις εκλογές και το θέμα η ΕΠΟ να πάρει το πρωτάθλημα: "Εχω μια ένσταση. Ο Μπλάτερ και ο Πλατινί εκλέγονται από 53. Πέρσι στην πιο δύσκολη γενική συνέλευση περάσαμε τις επαγγελματικές ομάδες να ψηφίσουμε μέσω Πρωτοδικείου που δεν το πέρασε με επίσημη δικαιολογία επειδή τρεις δεν είχαν ψηφίσει.

Το θέμα αυτό θα το δούμε αφού η πρόταση ήταν να πάει το ποδόσφαιρο στην ΕΠΟ. Η ομοσπονδία δεν είναι έτοιμη να το διοργανώσει. Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που δουλεύουν στην Super League και την Football League.

Αν χρειαστεί, όμως θα το κάνουμε. Υπάρχουν κάποια τεχνικά θέματα. Δεν θα χρειαζόταν, ας πούμε, ένας Πατρίκ Κομνηνός; Για παράδειγμα υπάρχει μια έλλειψη διεθνούς εμπειρίας.

Είμαι ο τρίτος αντιπρόεδρος της επιτροπής του Champions League, όπου συνεδριάζει σε κάθε μεγάλη διοργάνωση, δύο φορές το χρόνο. Μετά είχαμε τις εκλογές στη FIFA. Η διοργάνωση του πρωταθλήματος χρειάζεται και διεθνή εμπειρία. Τα στημένα δεν τα πήραμε από την Ευρώπη"

Για τη συνεδρίαση της Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για τη συγχώνευση Καβάλας και Ηρακλή: "Δεν γνωρίζω ότι αύριο έχει συνεδρίαση η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για το θέμα της Καβάλας και του Ηρακλή."

Για την άρση της ρήτρας εμπιστευτικότητας για την περίπτωσή του Ηρακλή: "Είναι λάθος αυτό. Είναι άλλο θέμα αυτό της αδειοδότησης και άλλο αυτό της πλαστής ενημερότητας. Φανταστείτε να μην το έλεγα. Οτιδήποτε έρχεται στην αντίληψή μας, πρέπει να το λέμε. Άλλο ο φάκελος και άλλο η αδειοδότηση. Ότι είναι θέμα UEFA και είναι ιδιωτικό, πρέπει να μένει κρυφό.

Τους φακέλους αδειοδότησης, κυρίως αυτών που παίζουν στην Ευρώπη, δεν επιτρέπεται. Υπάρχει ένα χαρτί που λέγεται ρήτρα εμπιστευτικότητας. Αν η Λίγκα πει, ναι, δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν θα μπορούν να μου πουν ότι δεν τήρησα την υπογραφή μου. Ότι γίνει με τους φακέλους, πρέπει να διατηρήσουμε μια εμπιστευτικότητα. Αν ένας παίκτης δεν έχει υπογράψει και γίνει γνωστό το όνομά του, τότε ποια θα είναι η ζωή του στην Ελλάδα;

Έχω σκοπό μέχρι το τέλος του χρόνου, να κάνω μια σοβαρή επιτροπή που μέχρι τον Δεκέμβριο να μας φέρει μια εισήγηση για νομικά θέματα, που πάσχει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο πειθαρχικός κώδικας θα ψηφιστεί και θα αλλάξει σίγουρα στις 22 Ιουλίου. Να ξέρετε τι χλευασμό υποστήκαμε γι' αυτό.

Ηρθε ο κ. Φάκος με τον κ. Αντωνακάκη στο γραφείο μου για να με ρωτήσουν πως θα λειτουργήσουν. Είδα για πρώτη φορά τον κ. Αντωνακάκη, δεν τον είχα δει ποτέ στην όψη. Το θέμα είναι να δοθεί μια λύση πως θα λειτουργούν οι επιτροπές χωρίς ωστόσο να μιλάμε στους δικαστές αλλά και από την άλλη να τους λέμε να μιλήσουμε. Είναι ένα σύστημα 20 ετών."

Για τα στημένα παιχνίδια: "Δεν είχαμε καμία καθυστέρηση και δεν επηρέασε τη διαδικασία. Ξεκίνησε από συζητήσεις ότι υπάρχει ένα σύστημα στην UEFA που λέγεται BFDS που θα δοθεί ως δώρο στις ομοσπονδίες για να το κάνουν μόνες τους. Αυτό δεν έγινε και το έκανε μόνη της η UEFA. Αποφάσισα και πήγα 2-3 φορές στην UEFA, από τις αρχές της θητείας μου, τον Νοέμβριο του 2009, για να δω τι γίνεται και να καταλάβω το σύστημα. Το θέμα αυτό "έκαιγε". Είδα το σύστημα πως λειτουργεί. Η αλήθεια είναι πως δεν το είχα αντιληφθεί πλήρως αφού δεν είμαι καλός στα μαθηματικά.

Η UEFA βλέπει 29.000 παιχνίδια το χρόνο. Έτσι ξεκίνησε η υπόθεση και ήρθαν οι φάκελοι. Δείξαμε διορατικότητα και δεν πήγαν οι φάκελοι στη δικαιοσύνη. Τους έδωσα στον κ. Μπιτσαξή, για να τους δώσει στην τακτική δικαιοσύνη. Μου ήρθαν προειδοποιήσεις για ένα παιχνίδι και πήρα τους προέδρους και τους είπα, προσέξτε καλά."

Για τους φακέλους και την βοήθεια της Πολιτείας: "Όταν ήρθαν οι φάκελοι, πιθανόν να είχα ενημερώσει κάποιους προέδρους. Αλλά και να μην το έλεγα, θα το μάθαιναν σε μια εβδομάδα. Άλλωστε, όποιοι έπαιζαν ήξεραν. Για όλους μας είχε "χτυπήσει" το καμπανάκι. Είναι σωστό να συμπεριλαμβάνει η απαγόρευση στοιχηματισμού και τους ποδοσφαιριστές.

Θέλουμε σε πολλά θέματα τη βοήθεια της Πολιτείας. Για το θέμα της βίας χρειάζεται πρώτον ένα είδος ιδιώνυμου, δεύτερον το ηλεκτρονικό εισιτήριο και το τρίτον η κάθε ΠΑΕ να έχει την ευθύνη για τους φιλάθλους της. Αλλά θα πρέπει να δούμε πως αυτά τα πράγματα είναι εφικτά. Δεν μπορώ να μιλήσω για τις αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης."

Για την υπόθεση του ΟΦΗ και τη κίνηση να πάει στα πολιτικά δικαστήρια: "Το θέμα ξεκίνησε επειδή δεν πήρε άδεια, την πρώτη φορά, ούτε στη δευτεροβάθμια και στη συνέχεια πήγε στα πολιτικά δικαστήρια. Οταν ήρθε η UEFA, μιλήσαμε και για αυτό το θέμα. Μας είπε ο κ. Ινφαντίνο ότι δεν είναι δυνατόν να εφαρμοστεί σε όλες τις ομάδες και ότι αυτό δεν γίνεται πουθενά. Μάλιστα, υπάρχουν τρία κριτήρια.

Το πρώτο κριτήριο που βγαίνεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, το δεύτερο που είναι για την πρώτη κατηγορία και το τρίτο για τις άλλες κατηγορίες. Για τον ΟΦΗ περιμένουμε απόφαση πριν τις 7 Ιουλίου, νωρίτερα από τα πολιτικά δικαστήρια. Ο ΟΦΗ έχει προσβάλει την απόφαση της Σούπερ Λιγκ και περιμένουμε. Δεν είχαμε καμία πρόθεση για διαφορετική αντιμετώπιση του ΟΦΗ και του Ηρακλή."

Για το που πάνε τα λεφτά των κερδισμένων στοιχημάτων: "Στην Ελλάδα μας αρέσει να είμαστε νταραβεριτζήδες. Δίνετε σημασία σε κάτι που είπε κάποιος να μείνει ο Αστέρας, να πέσει ο Ηρακλής; Το τι λέγεται είναι το 1/500 από αυτό που ακούνε τα αυτιά μας κάθε μέρα.

Εχουμε μια μεγάλη και μια μικρή εικόνα. Η μεγάλη εικόνα είναι ότι πιθανόν ποδοσφαιριστές ή προπονητές, πλούτισαν και αυτόν τον πλουτισμό τον έφεραν στο ποδόσφαιρο. Αλλά θα ήθελα να μάθω που πήγαν τα λεφτά. Εντάξει, ο Αστέρας έμεινε, ο Ηρακλής έπεσε. Το θέμα είναι, τα χρήματα; Αυτοί που τα έχασαν, αυτοί που τα κέρδισαν."

Για τον διαιτητή Δαλούκα πως ο Πιλάβιος δεν τον αντιμετώπισε με δικαιοσύνη: "Μα ο κ. Δαλούκας παραιτήθηκε. Ο κ. Δαλούκας έστειλε πολύ αργότερα μια επιστολή ότι δεν ήταν σε καλή κατάσταση, ότι ζητάει συγνώμη για όλα."

Για την συνομιλία με τον πρόεδρο της Ηλιούπολης, κ. Τσακογιάννη: "Δεν θυμάμαι τη συνομιλία με τον κ. Τσακογιάννη. Δεν το αρνούμαι ότι μου είπε κάποια πράγματα. Φόβο έχω νιώσει αρκετές φορές. Είχα και ευθεία απειλή, όχι για τη ζωή μου. Από πολλούς ανθρώπους."

Για το αν θα γίνουν τα πλέι οφ: "Ελπίζω να γίνουν. Για μένα πρέπει να γίνουν. Έστω και τον Οκτώβριο."

Για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, Ατρόμητος-ΑΕΚ: "Μετά τα στημένα, είναι η πιο δυσάρεστη στιγμή της θητείας μου. Ντράπηκα πάρα πολύ και που ηγούμαι αυτού του πράγματος, που λέγεται ποδόσφαιρο. Ήταν ντροπή. Τα λάθη ήταν οργανωτικά και η ευθύνη της ομοσπονδίας δεν ήταν αυτή που της καταλογίστηκε.

Αυτό το θέμα θα τύχει της δικής μου προσοχής. Όμως, δεν είναι λύση αυτό που γίνεται σε άλλα αθλήματα. Ένα γήπεδο 60.000 θέσεων, να βάλουμε 20.000 κόσμο. Σκέφτηκα να μην γίνει απονομή, αλλά σκέφτηκα τους ανθρώπους και τις οικογένειας που είχαν παιδιά, αλλά και τους παίκτες που μόχθησαν μια ολόκληρη χρονιά."

Για το σχέδιο αναδιάρθρωσης των εθνικών ομάδων: "Έχουν γίνει πάρα πολλά. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την U-15. Πήγαμε λίγο πίσω, αλλά αυτό θα γίνει σίγουρα."

Τέλος, ο Σοφοκλής Πιλάβιος πριν ολοκληρωθεί η εκπομπή τόνισε: "Δεν έχω νιώσει ότι υπάρχει πολιτική στήριξη. Προσπαθώ να είμαι χαμηλών τόνων, χωρίς να κάνω τρέλες, προσπαθώ να συμμαζέψω οικονομικά την ομοσπονδία. Ολοι οι Βουλευτές με βρίζουν."

Η επιστολή της UEFA στην ΕΠΟ

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία παρέλαβε από την UEFA επιστολή με το εξής περιεχόμενο:

«Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,
Αγαπητέ κύριε Εκτελεστικέ Γραμματέα,

Όπως έχετε αναμφίβολα ενημερωθεί, μία πληθώρα αναφορών και δημοσιευμάτων στα ΜΜΕ εμφανίζει συγκεκριμένους συλλόγους, παράγοντες και ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα να βρίσκονται υπό δικαστική διερεύνηση για κατηγορίες που σχετίζονται με προσυνεννόηση αποτελέσματος ποδοσφαιρικών αγώνων, όπως επίσης ότι η διερεύνηση έχει ήδη οδηγήσει σε συλλήψεις από την Αστυνομία...

Μεταξύ των συλληφθέντων, εμφανίζονται παράγοντες και ποδοσφαιριστές συλλόγων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA για τη χρονιά 2011-2012. Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, ο Πρόεδρος ενός εκ των συλλόγων που θα συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις (ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου) έχει ήδη συλληφθεί.

Σε συνέχεια των ανωτέρω, παρακαλώ σημειώστε πως ένας σύλλογος, προκειμένου να έχει δικαίωμα συμμετοχής στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA, δεν θα πρέπει να έχει οποιαδήποτε άμεση ή/και έμμεση εμπλοκή, από το 2007, σε καμία δραστηριότητα που αποσκοπεί στην προσυνεννόηση ή επηρεασμό του αποτελέσματος ενός αγώνα, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Επιπλέον, οι σύλλογοι οφείλουν να επιβεβαιώσουν το ανωτέρω προς τις διοικητικές υπηρεσίες της UEFA εγγράφως (παράγραφος 2.05 Κανονισμός UEFA Champions League, παράγραφος 2.07 Κανονισμός UEFA Europa League).

Συνεπώς, είναι ύψιστης σπουδαιότητας η ενημέρωση προς την UEFA, το συντομότερο δυνατό, σχετικά με τις έρευνες που αφορούν την προσυνεννόηση αποτελέσματος ποδοσφαιρικών αγώνων, που ενδέχεται να έχουν αντίκτυπο στο δικαίωμα συμμετοχής συλλόγων στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA.

Θα ήμασταν ευγνώμονες αν θα μπορούσατε να μας ενημερώσετε σχετικά με την παρούσα πορεία των ερευνών, καθώς και με προκαταρκτικά ευρήματα και/ή πιθανά κωλύματα που προκύπτουν για τη συμμετοχή συλλόγων στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA. Ομοίως, θα ήμασταν ευγνώμονες αν μας κρατήσετε ενήμερους για οποιαδήποτε νέα εξέλιξη στην υπόθεση.

Θα προτείναμε να συνεργαστείτε στενά με τις τοπικές δικαστικές αρχές που έχουν αναλάβει την υπόθεση, προκειμένου να λαμβάνετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που ενδεχομένως είναι σχετικές με αθλητικού περιεχομένου πειθαρχικές έρευνες.
Είμαστε απόλυτα βέβαιοι πως η ΕΠΟ θα δράσει ταχύτατα προκειμένου να λάβει κάθε αναγκαίο πειθαρχικό μέτρο κατά συλλόγων ή προσώπων που έχουν εμπλακεί σε υπόθεση προσυνεννόησης αποτελέσματος ποδοσφαιρικών αγώνων.

Τζιάνι Ινφαντίνο
Γενικός Γραμματέας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου