Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΠΑΣ: Αρθροσκόπηση ο Βάντερσον – Ανοιχτό το θέμα Μπακαγιόκο – Σειρά έχει ο Ταμπάσης


Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα, αναμένεται να χάσει ο Βάντερσον Σκαρτοβέλι.

Καθόλου ευχάριστα δεν ήταν τα νέα που επιφύλασσε ο Βάντερσον στον Στεφάν Ντεμόλ, καθώς ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ του ΠΑΣ, δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του που τον ταλαιπωρούσε στο γόνατο και σήμερα Τρίτη (5/7), αναμένεται να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση.

Ο Βέλγος τεχνικός, ήλπιζε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στις διακοπές με το συντηρητικό πρόγραμμα που ακολούθησε, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό και ο 26χρονος μπακ θα επιστρέψει στις προπονήσεις περίπου μετά από ένα μήνα.

Όπως είναι κατανοητό, ο Βάντερσον αναμένεται να χάσει σχεδόν όλο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Oπότε θα είναι έτοιμος όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα στα τέλη Αυγούστου. Ο Βάντερσον είχε ένα πρόβλημα από το περσινό πρωτάθλημα, ακολούθησε κάποια αγωγή που δεν τον έκανε εντελώς καλά, με συνέπεια να χρειαστεί επέμβαση. Για το λόγο αυτό ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα όλες αυτές τις μέρες που άρχισε η προετοιμασία του ΠΑΣ. Πρόκειται για ένα πολύ σπουδαίο ποδοσφαιριστή, που πέρσι στη Β’ Εθνική είχε 29 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 γκολ ενώ την προηγούμενη σαιζόν στην σούπερ λίγκα πάλι ήταν βασικός με 23 συμμετοχές. Και να φανταστεί κανείς ότι ο «Βάντε» ήταν μεταγραφή της τελευταίας στιγμής το καλοκαίρι του 2009 που τον απέκτησαν από τη Σιένα με υπόδειξη του Δημήτρη Ελευθερόπουλου!


Στα γραφεία του ΠΑΣ ο Μπακαγιόκο που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής

Στα γραφεία του ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε χτες το απόγευμα ο Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο για μια προσωπική του υπόθεση, ενώ είχε συζήτηση με τα στελέχη της ΠΑΕ αλλά και με τον προπονητή Στεφάν Ντεμόλ.

Επί της ουσίας δεν έγινε καμία συζήτηση για την παραμονή του γιατί απουσίαζε στην Αθήνα ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης όπως και ο στενός συνεργάτης του Βαγγέλης Αγγελής. Ο Ιβοριανός επιθετικός σε συζητήσεις που είχε με φίλους του ΠΑΣ που ήταν στο προπονητικό δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο παραμονής στον ΠΑΣ λέγοντας «θα δούμε τι θα γίνει…». Όσο θα είναι ανοιχτές οι θέσεις επιθετικών στο νέο ρόστερ ο Μπακαγιόκο θα είναι καλοδεχούμενος στον ΠΑΣ Γιάννινα. Αρκεί να βρεθεί λύση στο οικονομικό και να κάνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και οι δύο πλευρές.


Παίρνει σειρά να υπογράψει ο γκολκίπερ του Διαγόρα Ταμπάσης

Όλα δείχνουν ότι η επόμενη μεταγραφή που θα ανακοινωθεί στον ΠΑΣ, θα είναι του γκολκίπερ Χαράλαμπου Ταμπάση από τον Διαγόρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες λεπτομέρειες απομένουν για το οριστικό κλείσιμο της συμφωνίας, ενώ κατά τις μαρτυρίες πολλών ατόμων χτες θεάθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ. Αν κλείσει αυτή η μεταγραφή, απομένει η απόκτηση κι ενός ακόμα γκολκίπερ που θα είναι από το εξωτερικό. Ο Γιώργος Σικαλιάς μπορεί να κάνει κανονικά προετοιμασία, αφού έχει συμβόλαιο, αλλά δεν είναι στα πλάνα του Στεφάν Ντεμόλ, όπως και ο Μανώλης Σκούφαλης. Τελευταία για τους Σικαλιά, Σκούφαλη είχε αναφερθεί ότι θα επανεξεταστεί η περίπτωσή τους επειδή πήγαν πίσω τα μεταγραφικά, αλλά τελικά υπάρχει ομόφωνη απόφαση του Ντεμόλ με την διοίκηση να λύσουν τα συμβόλαιά τους.


gianninasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου