Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΟΦΗ: Το διήμερο της κρίσης


Ανεβαίνει το θερμόμετρο στο Ηράκλειο. Η εβδομάδα η οποία ξημέρωσε θεωρείται κρίσιμη για την τύχη του επί μακρόν αγώνα του ΟΦΗ για κατοχύρωση του δικαιώματος ανόδου στη Super League.

Αύριο θα εκδικαστεί η προσφυγή του Ομίλου στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, ενώ μεθαύριο θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της ομοσπονδίας.

Η πρώτη θα δοθεί την Τρίτη (05/07) ή την Τετάρτη (06/07) στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Οι «ασπρόμαυροι» ζητούν να μην ισχύσουν οι αποφάσεις των Διοικητικών Συμβουλίων της Super League και της Football League αλλά η Ομοσπονδία νʼ ακολουθήσει την ετυμηγορία της UEFA που λέει ότι δεν πρέπει να ισχύσουν φέτος οι αδειοδοτήσεις στη Β΄Εθνική. Παράλληλα επιθυμούν επανεξέταση του φακέλου τους μέσω μίας διαφορετικής Επιτροπής Αδειοδότησης που θα έχει νομότυπη σύνθεση. Το τελευταίο είναι το κύριο αίτημά τους και στο Εφετείο Αθηνών το οποίο θα εκδικάσει τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει η κρητική ΠΑΕ κατά της ΕΠΟ και της ΕΠΑΕ την προσεχή Πέμπτη (07/07).


ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Μαζεύουν στοιχεία
Για ντοκουμέντα τα οποία αποδεικνύουν περίτρανα ότι η Αναγέννηση ήταν καθ' όλα συνεπής προς το ΙΚΑ κάνουν λόγο οι άνθρωποι των Καρδιτσιωτών. Οι «κιτρινόμαυροι» θα τα παρουσιάσουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο προσβλέποντας να ακυρώσουν την ποινή της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών.
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στη θεσσαλική πόλη, η ΠΑΕ έχει καταβάλει στο ΙΚΑ από το 2008 το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 271.000 ευρώ, ενώ μόλις προ του κρίσιμου περασμένη Γενάρη προχώρησε σε ρύθμιση για το ΤΑΠ της τάξης των 25.000.
Στην Αναγέννηση τόνιζαν με βάση τα παραπάνω: «Πώς είναι δυνατόν να μιλάνε κάποιοι για δόλια ενέργεια για μια απλήρωτη δόση 250 ευρώ;».

ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Χάρη Σιλιγαρδάκη έχει επιδείξει η Καλλιθέα.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
Αβέβαιο παραμένει το μέλλον στον Εύοσμο και ο πρόεδρος του Αγροτικού, Κώστας Ριαβόγλου, δηλώνει απόλυτα απογοητευμένος από την αδιαφορία όλων των φορέων και επιχειρηματιών της περιοχής.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Γέφυρες επαναπροσέγγισης έπεσαν ανάμεσα στον Πιερικό και τον Θανάση Παπαγεωργίου.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
Συναντήσεις με τους Ελληνες ποδοσφαιριστές της ομάδας θα έχει μέσα στην εβδομάδα ο πρόεδρος του Εθνικού Αστέρα, Βασίλης Αδαμάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου