Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Τα πάντα για Βελάσκεζ ο ΠΑΣ!


Το θέμα της αλλαγής της ονομασίας είναι πολύ κομβικό, αφού εφόσον το επιμελητήριο Καβάλας μπλοκάρει αυτή τη διαδικασία, αυτομάτως χαλάνε τα σχέδια όλων αυτών που θέλουν τον ΑΟΚ να συγχωνευτεί με τον Ηρακλή.

Ο λόγος για τον 27χρονος Αργεντινό σέντερ φορ, Ντιέγκο Αρμάνι που ανήκει στην Τίρο Φέντεραλ και τον 24χρονο Παραγουανό επιθετικό της Λιμπερτάδ (αγωνίστηκε φέτος δανεικός στην Σαν Λορέντζο) Πάμπλο Βελάσκεζ. Οι «κυανόλευκοι» χτύπησαν μέσω μάνατζερ την πόρτα των δύο προαναφερθέντων ποδοσφαιριστών και αναμένουν στο ακουστικό τους, εκφράζοντας την αισιοδοξία τους ότι οι παίκτες θα απαντήσουν καταφατικά .

Διακαής πόθος των ανθρώπων του ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο Πάμπλο Βελάσκεζ, την υπόθεση του οποίου είναι διατεθειμένοι να «κυνηγήσουν» μέχρι τέλους, καθώς εκτιμούν ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στη γραμμή κρούσης της ομάδας.

Οι εξαιρετικές επιδόσεις που έχει ο Παραγουανός στο σκοράρισμα έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων, κάτι που αναμένεται να δυσκολέψει την περίπτωσή του, ωστόσο ο ΠΑΣ δεν είναι διατεθειμένος να τα… παρατήσει εύκολα.

Μάλιστα, άνθρωπος της ομάδας αναμένεται να βρεθεί στη Λατινική Αμερική, προκειμένου να έχει συνάντηση με τον παίκτη και να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας, ενώ στη μεταγραφική λίστα βρίσκονται και εναλλακτικές λύσεις.

Παρεμπιπτόντως, οι ιθύνοντες του ΠΑΣ διέψευσαν τα δημοσιεύματα που τους φέρνουν να έχουν πραγματοποιήσει κρούση στην Ρίβερ Πλέιτ, ζητώντας την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του 26χρονου μέσου Νίκολας Ντομίνγκο και του 20χρονου μέσου Φάμπιο Χιμένεθ.

 
Από το… μικροσκόπιο του Στεφάν Ντεμόλ περνάνε δύο Νιγηριανοί ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τους Οκέκε Φεστούς και Ακαχάλου Τοσούγκου, οι οποίοι δοκιμάζονται από την ομάδα της Ηπείρου και αγωνίζονται στον χώρο του κέντρου και της επίθεσης.

Σύμφωνα όμως με την «Εξέδρα», οι πιθανότητες να αποκτηθούν από τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι ελάχιστες, καθώς οι διαθέσιμες θέσεις  των μη κοινοτικών ποδοσφαιριστών είναι περιορισμένες, σε περίπτωση πάντα που φορέσουν την φανέλα του «Άγιαξ» οι Αρμάνι και Βελάσκεθ.

Παράλληλα, στα Ιωάννινα περιμένουν και την απάντηση του Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο στην πρόταση ανανέωσης που του έχει κατατεθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου