Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Υπέγραψε στον ΠΑΣ ο Χουτ


Ο 22χρονος Παραγουανός κεντρικός αμυντικός Ρόναλντ Χουτ, πέρασε από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΣ για ένα χρόνο. Στο Ελατοχώρι η αποστολή.

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα και επίσημα είναι ο 22χρονος Παραγουανός κεντρικός αμυντικός Ρόναλντ Χουτ.

Το έβδομο μεταγραφικό απόκτημα του «Άγιαξ της Ηπείρου» στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τόμνισε ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Ο νεαρός παίκτης που από την Κυριακή βρίσκεται στην χώρα μας, πέρασε την Δευτέρα από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στην συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ.

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του Ρονάλντ Χουτ με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, με την ΠΑΕ να διατηρεί το δικαίωμα αγοράς.
Ο Παραγουανός 22χρονος κεντρικός αμυντικός αποτελεί την έβδομη φετινή μεταγραφή για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ενώ είναι κάτοχος Ιταλικού διαβατηρίου", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο Παραγουανός ποδοσφαιριστής δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣ: "Είναι ένα βήμα ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Γνωρίζω αρκετά πράγματα για την ομάδα ενώ έχω μάθει ότι έχει πολλούς πιστούς φίλους που αγαπάνε και στηρίζουν με κάθε τρόπο την ομάδα. Από την πλευρά θα κάνω το καλύτερο δυνατό προκειμένου να βοηθήσω με κάθε τρόπο την ομάδα ώστε να πετύχει τον στόχο της".

Ο Χούτ είναι γεννημένος στις 30 Αυγούστου του 1989 και έχει ύψος 1.87. Μέχρι πρότινος ήταν παίκτης της Τακουάρι, ομάδα της Παραγουάης με την οποία είχε γεμάτη σεζόν.

Αγωνίστηκε στην Βιτσένζα ως δανεικός από την Λίβερπουλ, ενώ είναι διεθνής και με την ομάδα των Ελπίδων της χώρας του. Το 2008 ήταν επιλογή του Μπενίτεθ στην Λίβερπουλ με τεχνικό διευθυντή τον Εντουάρντο Μαθία.

Το 2009 είχε επιλεγεί στην καλύτερη ενδεκάδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος FIFA U20 που διεξήχθη στην Αίγυπτο.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα αναχωρήσει για το Ελατοχώρι Πιερίας, όπου θα ενσωματωθεί με την αποστολή του ΠΑΣ, η οποία πραγματοποιεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της.

Από εκεί και πέρα, η αποστολή της ομάδας, βρίσκεται ήδη εκεί από το μεσημέρι της Δευτέρας, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 20 Ιουλίου και ο Στεφάν Ντεμόλ έχει στην διάθεσή του 27 παίκτες.

Αυτοί είναι οι: Κηπουρός, Φέγκρους, Ταμπάσης, Ντάσιος, Πάντος, Κώτσιος, Μιχαήλ, Οικονόμου, Βάντερσον, Ανδράλας, Πατσατζόγλου, Τζημόπουλος, Γιάκος, Βατσής, Τσάνης, Κειτά, Ντε Βινσέντι, Μπεσέρα, Βίλα, Λίλα, Μαργαρίτης, Γεωργίου, Τζάνης, Κυριάκος, Παππάς, Ιωάννου και Νικολόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου