Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Η Κέρκυρα ανακοίνωσε τους Μπάρκογλου και Αγρίτη

«Φαίακες» Μπάρκογλου και Αγρίτης

Στην Κέρκυρα θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Γιώργος Μπάρκογλου και Ανέστης Αγρίτη για τα επόμενα δύο χρόνια. Οι δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές αναμένεται να βοηθήσουν πολύ την ομάδα και τον τεχνικό της Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Η ανακοίνωση για Μπάρκογλου:

«Η Α.Ο.Κέρκυρα Π.Α.Ε. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Γιώργο Μπάρκογλου για τα επόμενα 2 χρόνια. Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός, γεννημένος στις 08/07/1978 στην Αθήνα, έχει παρουσία σε ομάδες επίπεδου Superleague από το 2000 όταν και αγωνιζόταν στον Αρη. Σε προσωπικό επίπεδο έχει επιτυχίες σε όλους τους συλλόγους που αγωνίστηκε όπως Αιγάλεω, Ακράτητο, Σκόντα Ξάνθη, Απόλλων Καλαμαριάς, Πανιώνιο και Λεβαδειακό.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας έχει παρουσίες και στα ευρωπαϊκά κύπελλα, όπου αριθμεί 5 συμμετοχές στο ΟΥΕΦΑ (με πανιώνιο και Αιγάλεω), ενώ έχει και 2 συμμετοχές και 1 γκολ στο Ιντερτοτο (με την φανέλα του Πανιωνίου)

Ο Μπάρκογλου έχει ενσωματωθεί με την αποστολή του Α.Ο.Κέρκυρα που βρίσκεται στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας».

Η ανακοίνωση για τον Αγρίτη:

«Η Α.Ο.Κέρκυρα Π.Α.Ε. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Ανέστη Αγρίτη για τα επόμενα 2 χρόνια. Ο 30χρονος επιθετικός, γεννημένος στις 16/04/1981 στην Μυτιλήνη, αναδείχτηκε στο Αιγάλεω όπου αγωνίστηκε για 7 χρόνια πριν πάρει μεταγραφή για την Bundesliga 2 και την ομάδα Κίκερς Οφενμπαχ.

Το 2008 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ηρακλή και το 2009 έως πέρυσι αγωνιζόταν στον ΟΦΗ όπου σε 61 παιχνίδια πέτυχε 21 τέρματα. Έχει φορέσει 1 φορά την φανέλα της Εθνικής ομάδας, την σεζόν 2002/2003 στην φιλική νίκη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος απέναντι στην Κύπρο με 2-1, ενώ αριθμεί αρκετές συμμετοχές με Εθνική Ελπίδων.

Ο Αγρίτης έχει ενσωματωθεί με την αποστολή του Α.Ο.Κέρκυρα που βρίσκεται στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου