Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Ντάσιος: "Ακόμα καλύτερα το 2011"


Αισιόδοξος για την πορεία που θα έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα τη νέα χρονιά είναι ο Γιώργος Ντάσιος.
Ο αρχηγός των "ταύρων" σε δηλώσεις που έκανε σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, υποστήριξε πως η ομάδα του βρίσκεται σε καλό δρόμο, ωστόσο κράτησε χαμηλούς τόνους αναφορικά με την επιστροφή στη Superleague.
"Σίγουρα η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και έκλεισε αγωνιστικά η χρονιά με τον ΠΑΣ να είναι στην πρώτη θέση και με μια καταπληκτική εμφάνιση στο παιχνίδι κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, αλλά στο 2011 μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα.
Στόχος είναι να εξασφαλίσουμε την άνοδό μας στη Σούπερ Λίγκα και στη συνέχεια, όταν αυτό γίνει με το καλό, να βάλουμε τις βάσεις για να μείνουμε για πολλά χρόνια στη Σούπερ Λίγκα. Ωστόσο δεν πρέπει να προτρέχουμε και ο νους μας πρέπει να είναι στα προσεχή παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Πρέπει πάντα να είμαστε προσγειωμένοι και ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να είμαστε μέσα στο στόχο μας", δήλωσε ο Γιώργος Ντάσιος.
Ερωτηθείς για το χρόνο που φεύγει σε δύο ημέρες, απάντησε: "Είχε καλές και άσχημες στιγμές. Μας κόστισε πολύ ο υποβιβασμός από τη σούπερ λίγκα, αλλά ευτυχώς δεν μας έβαλε από κάτω, σταθήκαμε στα πόδια μας και μπορέσαμε να βάλουμε τις βάσεις της επιστροφής", ενώ για το 2011 προσδοκά: "Υγεία, ευτυχία, αγάπη σε όλο τον κόσμο και στην οικογένεια του ΠΑΣ. Να είναι η χρονιά μας, να ανεβούμε στη σούπερ λίγκα και να ριζώσουμε εκεί".

*** Ο Αλέξης Κούγιας παραιτήθηκε από την αξίωση ασφαλιστικών μέτρων που είχε υποβάλει, αφού ήρθε σε συμφωνία με τον Γιώργο Χριστοβασίλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου