Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Τέλος ο Ουέλινγκτον από τον Αγροτικό Αστέρα


Παρελθόν αποτελεί από τον Αγροτικό Αστέρα, ο Γκονσάλβες Ουέλινγκτον, ο οποίος συναντήθηκε με την διοίκηση και οι δύο πλευρές έλυσαν κοινή συναινέσει την συνεργασία τους.

Παρελθόν αποτελεί από τον Αγροτικό Αστέρα ο Γκονσάλβες Ουέλινγκτον. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ο οποίος την φετινή σεζόν είχε 12 συμμετοχές (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο) και δύο γκολ με την "πράσινη" φανέλα είχε συνάντηση με την διοίκηση, όπου οι δύο πλευρές έλυσαν την συνεργασία τους. "Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας ανακοινώνει, ότι σήμερα το μεσημέρι έλυσε το συμβόλαιό της με τον ποδοσφαιριστή Γκονσάλβες Ουέλινγκτον", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.
Από εκεί και πέρα, χωρίς προβλήματα, με ανεβασμένη ψυχολογία συνεχίζεται η προετοιμασία του Αγροτικού Αστέρα για το πρώτο παιχνίδι του 2011, το οποίο θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη 5 Ιανουαρίου στην Κομοτηνή με αντίπαλο τον Πανθρακικό.
 Στη προπόνηση της Τετάρτης δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με οικογενειακό δίτερμα. Οι παίκτες του Περικλή Αμανατίδη δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, όμως από το ματς θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Νέστορας Στεφανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου