Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΣ Γιάννινα: Δουλεύουν για την έφεση


Με τα μούτρα στη δουλειά έχει πέσει το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με στόχο να ανατραπεί στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η ποινή της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και να παίξει με κόσμο ο «Άγιαξ της Ηπείρου» κόντρα στον ΟΦΗ.

Αν και κάτι τέτοιο έμοιαζε, τουλάχιστον μέχρι χθες, από εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο, μια κίνηση από πλευράς ΠΑΕ ίσως αλλάξει τα δεδομένα και οδηγήσει σε ανατροπή της πρωτόδικης απόφασης. Πιο συγκεκριμένα, οι Γιαννιώτες, για να ισχυροποιήσουν περισσότερο την υπερασπιστική τους γραμμή στην εκδίκαση της 4ης Ιανουαρίου, θα έχουν στο πλευρό τους και το γνωστό δικηγόρο σε θέματα αθλητικής δικαιοσύνης, Αργύρη Λίβα.
Ο κ. Λίβας, επιβεβαίωσε το αληθές της είδησης, ενώ φάνηκε αισιόδοξος για την τελική έκβαση της υπόθεσης: «Το όλο πρόβλημα δημιουργήθηκε από την έκθεση της αστυνομίας. Εμείς, από την πλευρά μας, έχουμε συγκεντρώσει στοιχεία ικανά να αποδομήσουν την εν λόγω έκθεση», τόνισε ο κ. Λίβας που δε θέλησε να αποκαλύψει περισσότερα για την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει η ΠΑΕ.
Όπως γίνεται αντιληπτό, η εκδίκαση της έφεσης της 4ης Ιανουαρίου αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον και στον ΠΑΣ ελπίζουν βάσιμα ότι θα μπορέσουν να ανατρέψουν την πρωτόδικη απόφαση.

Στο μεταξύ, η άφιξη του Στεφάν Ντεμόλ αύριο από το Βέλγιο θα σημάνει την έναρξη των μεταγραφικών διεργασιών, με το όνομα του Μανόλη Λιαπάκη να έχει επανέλθει στο προσκήνιο, κυρίως αφότου ο ποδοσφαιριστής πέρασε τα Χριστούγεννα στα Γιάννενα.
Πάντως από την ΠΑΕ λένε ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον, ενώ είναι γνωστό ότι στον 26χρονο μεσοαμυντικό έχει γίνει πρόταση από τον Πανθρακικό και τον Θρασύβουλο. Στο μέτωπο των «διαζυγίων» υπ' ατμόν είναι ο Φουρτάδο, ενώ στις αρχές του χρόνου αναμένεται στην Ελλάδα ο Νίκολας Σενόνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου