Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Ώρα πληρωμών στον ΟΦΗ


Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ αναμένεται να δουν το χρώμα του χρήματος καθώς η διοίκηση κατάφερε να εξασφαλίσει ρευστό, ώστε να καλύψει μέρος των οφελών τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό που κατάφεραν να βρουν οι άνθρωποι της διοίκησης αγγίζει τα 100.000 ευρώ και θα δοθεί ολόκληρο στους ποδοσφαιριστές.
Μάλιστα, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ίσως οι παίκτες να μοιραστούν ανάλογο ποσό, αφού η διοίκηση περιμένει την χορηγία του ΟΠΑΠ μέχρι την Πέμπτη.

Αγωνία για τη Γενική Συνέλευση

Ενόψει της κρίσιμης Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ ΟΦΗ, που θα γίνει την Πέμπτη (30/12), οι δυο μεγαλύτεροι σύνδεσμοι οπαδών του ΟΦΗ, "Snakes 4" και "Κρήτες-Θ. Παπαδόπουλος", εξέδωσαν ανακοίνωση από κοινού. Εκφράζουν την αγωνία τους για τα αποτελέσματα της Γ.Σ. και παράλληλα κάνουν κάλεσμα στους (περίπου 1200) μετόχους να δώσουν μαζικά το παρών:
"Πέμπτη 30 Δεκέμβρη στο κλειστό γυμναστήριο του ΒΑΚ. Άλλο ένα ραντεβού που δεν επιτρέπει σε κανένα από εμάς να λείπουμε. Μια κρίσιμη γενική συνέλευση στην οποία όλοι θα πρέπει να είμαστε εκεί. Όλα στο φως και αλήθειες σύμφωνα με αυτά που ακούμε τελευταία. Ανυπομονούμε και εμείς όπως και όλοι που αγωνιούν. Ερωτήματα που ψάχνουν απαντήσεις και ερωτηματικά για το μέλλον της μεγάλης μας αγάπης. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να απέχει και όταν λέμε κανείς το εννοούμε. Ραντεβού λοιπόν για ακόμα μια φορά πρωταγωνιστής ο κόσμος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου