Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Επιστρέφει ο Ένοκ στα Τρίκαλα


Ο Ένοκ Πέρες επέστρεψε στα Τρίκαλα, έκανε προπόνηση με τον ΑΟΤ και απομένει η ανακοίνωση της ΠΑΕ για την απόκτησή του. Στην πόρτα της εξόδου ο Σέρβος επιθετικός Ίλια Σπασόγεβιτς
Ο Ένοκ Πέρες ήταν από τους πρωταγωνιστές την περσινή σεζόν για την ομάδα των Τρικάλων, καθώς συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο στην Football League σημειώνοντας 12 γκολ. Ο Κοσταρικανός επιθετικός στην Καβάλα όπου ανήκε δεν πήρε χρόνο συμμετοχής και έτσι είναι έτοιμος να φορέσει και πάλι την φανέλα του ΑΟΤ.
Ο Ένοκ την Τετάρτη βρέθηκε στα Τρίκαλα, όπου είχε συνάντηση μεγαλομέτοχο του ΑΟΤ, Βαγγέλη Πλεξίδα και αμέσως μετά μετέβη στο αθλητικό κέντρο της Φαρκαδόνας όπου και προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους "κυανέρυθρους". Έτσι το μόνο που απομένει είναι να περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ανακοινωθεί επίσημα η μεταγραφή του.
Από εκεί και πέρα, στα γραφεία της ΠΑΕ, βρέθηκε την Τετάρτη ο Σέρβος επιθετικός Ίλια Σπασόγεβιτς ο οποίος με την φανέλα του ΑΟΤ, έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Οι "κυανέρυθροι" ζήτησαν από τον Σπασόγεβιτς να λύσει το συμβόλαιο, ενώ δεν προπονήθηκε με την ομάδα.
Επίσης, ο Ντόικιτς προπονήθηκε κανονικά αλλά σε ενδεχόμενο που αποκτηθεί κεντρικός αμυντικός και αυτός θα αποτελέσει παρελθόν, ενώ ανοικτή μένει η περίπτωση του Άλβεζ από τον Ιωνικό.
Όσο αφορά την προπόνηση, απών ήταν ο Γιάννης Χρήστου ο οποίος και ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά πλην των Σκάγκλια και Βελέτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου