Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Σούλης: "Θα πάρουμε τέσσερις παίκτες"


Ο τεχνικός της Βέροιας, Σούλης Παπαδόπουλος στην συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε, τόνισε πως η ομάδα θα κάνει τέσσερις μεταγραφές τον Ιανουάριο, ενώ στόχος της ομάδας είναι η αποφυγή των play-out.

Τέσσερις το πολύ μεταγραφές θα κάνει η Βέροια τον προσεχή Ιανουάριο, σύμφωνα με τον Σούλη Παπαδόπουλο. Ο τεχνικός της "βασίλισσας του βορρά" παρέθεσε την Τετάρτη συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΠΑΕ και αναφέρθηκε στα μεταγραφικά, στο ματς που ακολουθεί με την Δόξα Δράμας και τους στόχους του συλλόγου που είναι η αποφυγή των play-out.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σούλης Παπαδόπουλος:

Για τον αγώνα με την Δόξα Δράμας: "Έχουμε κάποια προβλήματα ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τη Δόξα Δράμας, αφού οι Σαϊτιώτης και Μιχαλόπουλος ταλαιπωρούνται από ίωση, ενώ οι Καλί και Αουρέλιο από μικροπροβλήματα τραυματισμών. Ελπίζω όμως πως θα βρίσκονται όλοι στη διάθεσή μας για το σημαντικό αυτό παιχνίδι.

Είναι το έκτο παιχνίδι μου στον πάγκο και το τέταρτο εκτός έδρας. Στα μέχρι τώρα ματς που δώσαμε παρουσιάσαμε ένα καλό πρόσωπο και παρότι δεν είχαμε θετικά αποτελέσματα σε όλα τα παιχνίδια, ο κόσμος πιστεύω πως έμεινε ικανοποιημένος καθώς είδε βελτιωμένη την εικόνα της ομάδας".

Για τα μεταγραφικά: "Επιδίωξη είναι να πάρουμε το πολύ 4 παίκτες, όχι απαραίτητα τρανταχτά ονόματα, και ίσως 1-2 μικρούς που δεν κοστίζουν. Πολλά γράφονται για ονόματα εν όψει μεταγραφών αλλά δεν θα διαψεύσω ούτε και θα επιβεβαιώσω κανένα από αυτά. Δεν θα προτείνω παίκτη αν δεν τον ξέρω καλά, ενώ αν είναι ξένος πρέπει να είμαι σίγουρος 100% για να εισηγηθώ την απόκτηση του.

Έχουν ειδοποιηθεί κάποιοι παίκτες ότι δεν υπολογίζονται, όμως δεν είναι βέβαιο ότι θα αποχωρήσουν. Στην ομάδα υπάρχουν νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές όπως οι Τζημογιάννης, Παυλίδης, Καλτσάς και Σκαθαρούδης, που εάν δουλέψουν σκληρά θα έχουν μεγάλη εξέλιξη".

Για τους στόχους της ομάδας: "Στόχος αρχικά είναι να φύγουμε από τα play-out και η ομάδα να τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο. Στη συνέχεια θα κοιτάξουμε εάν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να μπούμε στα play-off. Προσπαθούμε για το καλύτερο και στόχος μας είναι να ξαναφέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο".

Τέλος  ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ κ. Θεολόγος Δούλου, τοποθετήθηκε σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούν για αποχώρηση του μεγαλομετόχου Γιώργου Αρβανιτίδη, λέγοντας: "Ο κ. Αρβανιτίδης βρίσκεται σε επαφές με επιχειρηματίες όμως δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάτι σίγουρο ή βέβαιο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου