Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Κουτσιανικούλη επιθυμούν στον ΠΑΣ

 
Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει ως στόχο να ανέβει και πάλι στα «σαλόνια» της Σούπερ Λίγκα και προσπαθεί να ενισχυθεί με ποδοσφαιριστές που θα τον βοηθήσουν προς αυτή τη κατεύθυνση.
Ένας από αυτούς σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportday», είναι ο Βασίλης Κουτσιανικούλης του ΠΑΟΚ, ο οποίος όμως δε βλέπει με καλό μάτι ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Η προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην πρωτεύουσα της Ηπείρου δύσκολα θα λάβει χώρα, παρά το γεγονός πως ο ΠΑΣ είναι από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής κατηγορίας.

2 σχόλια:

  1. Aντε ρε παλτο..καλυτερα!!εβαλε ενα γκολ στο ΟΑΚΑ με τον εργοτελη και μετα εξαφανιστηκε.Και τι εκανε στο Μπαοκ; εξεδρα παγκο η δουλεια...Χριστοβασιλη χωσε το χερι βαθυα και φερε παικτες γιατι δεν αντεχουμε αλλο ασανσερ.Ο κοσμος γι αυτο δεν παταει..δεν ειναι το εισητηριο αλλα η καταντια του ΠΑΣ.Εμεις ειδαμε παιχταραδες στα γιαννενα και ομαδες που ερχοταν και φευγαν με τις τσεπες γεματες γκολ.και οποιος κουνιοταν επεφτε στην λιμνη,δεν το παιζε μαγκας κανενας μεσα στα γιαννενα.ξυπνα γιατι στο τελος θα καταντησεις θρασυβουλος με 30 φιλαθλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεωρώ ότι το χέρι θα το χώσει βαθυά στη Super League, εκεί έτσι κι αλλιώς δεν γίνεται να συνεχίσει με παίκτες που ειναι για Β'. Για αυτή την κατηγορία καλοί ειναι κι'αυτοί και το βασικότερο ειναι οι παίκτες να είναι μονιασμένοι και να παίζουν σαν ομάδα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή