Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Ξαφνικός θάνατος στο 92΄ για τον ΠΑΣ (+video)


Ο Λεβαδειακός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Football League, αφού επικράτησε του ΠΑΣ με 1-0, με γκολ του Μπάρκογλου στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Τη νίκη σε μία από τις τελευταίες φάσεις τού αγώνα πήρε ο Λεβαδειακός επί του ΠΑΣ Γιάννενα, με 1-0 στο 92΄.
Το ματς σε καμία περίπτωση δεν αποτέλεσε διαφήμιση για το άθλημα, αφού και οι δύο ομάδες έδωσαν προτεραιότητα στις άμυνες τους, με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν πολλές φάσεις για γκολ.
Μόλις στο τρίτο λεπτό ο Πόποβιτς εκτέλεσε κόρνερ για τους γηπεδούχους, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Σικαλιά και πέρασε άουτ. Στο 39' ο Πόποβιτς εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, ο Σικαλιάς έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ανέβηκε και στο 53ο λεπτό, ο ΠΑΣ είχε την μεγάλη ευκαιρία να μπει μπροστά στο σκορ, όταν μετά από υπέροχη μπαλιά του Μπακαγιόκο στην πλάτη της άμυνας του Λεβαδειακού, ο Τζάνης βρέθηκε μόνος απέναντι στον Σικαλιά, όμως το πλασέ του αποκρούστηκε από τον τελευταίο.
Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα έληγε ισόπαλο, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μουλόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, ο Μπάρκογλου πετάχτηκε στη μικρή περιοχή και με κεφαλιά  έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σικαλιά και έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του, που με 20 βαθμούς βρέθηκε στην πέμπτη θέση του πίνακα. Στο πρώτο ημίχρονο, άλλωστε, ο Πόποβιτς είχε την ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του, η προσπάθειά του χτύπησε στο δοκάρι τού Σικαλία (3΄).
Οι συνθέσεις:
Λεβαδειακός (Βασίλης Βούζας): Κυριακίδης, Σωτήρχος, Μουλόπουλος, Ζαπρόπουλος, Τριποτσέρης, Ταραλίδης, Τάσιτς (69' Μαχαίρας), Μπάρκογλου, Πόποβιτς (85' Βασιλείου), Ναπολεόνι, Ζαχάρια (60' Σερζίνιο).

ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Σικαλιάς, Ντάσιος, Βάντερσον, Πάντος, Μιχαήλ, Κεϊτα (88' Κυριάκος), Ανδράλας, Τζημόπουλος, Σκουφάλης (71' Σιαλμάς), Ντε Βινσέντι (46' Τζάνης), Μπακαγιόκο.

Video με το γκόλ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου