Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Ενα... καυτό Σάββατο

Ταραλίδης και Μπακαγιόκο θα μονομαχήσουν και σήμερα στο στάδιο της Λιβαδειάς
 
Ο υδράργυρος έχει αρχίσει από χθες να παίρνει την κατηφόρα, ένα πέπλο παγωνιάς καλύπτει τη χώρα απ' άκρη σ' άκρη, αλλά στον κόσμο της Football League το θερμόμετρο παραμένει στο «κόκκινο»!
Και πώς να μην είναι έτσι τα πράγματα όταν στο σημερινό πρώτο πιάτο της 13ης αγωνιστικής δύο εκ των τεσσάρων αγώνων έχουν χαρακτήρα ντέρμπι και τα αποτελέσματά τους δύναται να αλλάξουν συσχετισμούς και δεδομένα.
Τα περισσότερα φώτα «πέφτουν» δικαιολογημένα στη Λιβαδειά, όπου ο αναγεννημένος Λεβαδειακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα και απειλεί την πρωτοπορία των «κυανόλευκων».
Μετά και το πέρας της προηγούμενης αγωνιστικής οι Βοιωτοί κατάφεραν να κάνουν πράξη σε σημαντικό βαθμό τη δική τους ολική επαναφορά στο προσκήνιο, παίρνοντας θέση η οποία δίνει συμμετοχή στα πλέι οφ του Μαΐου.
Ο Λεβαδειακός, όμως, δεν αρκείται εκεί και θα επιδιώξει -καθότι ακόμη είναι νωρίς- να καλύψει τάχιστα τη διαφορά από τους πρωτοπόρους και να κάνει το «μπαμ» στο νήμα.
Στον αντίποδα, ο «Αγιαξ της Ηπείρου» αν περάσει αλώβητος από τη Λιβαδειά, θα κάνει ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την απευθείας άνοδο και συνάμα δεν θα δώσει δικαίωμα στον Παναιτωλικό να τον προσπεράσει και τον ΟΦΗ να τον πλησιάσει.
Οι Κρητικοί παίρνουν μέρος στο άλλο σπουδαίο ματς της ημέρας κόντρα στον Εθνικό στο Ελληνικό. Η ομάδα του Αναστόπουλου θέλει το διπλό, που θα του επιτρέψει να μη χάσει την επαφή με τις δύο πρώτες θέσεις, έχοντας απέναντί της βέβαια τους ουραγούς Πειραιώτες που παίζουν με την πλάτη στον τοίχο.
Ποιος είπε, όμως, ότι και οι άλλοι δύο αγώνες δεν έχουν ενδιαφέρον; Στη Ρόδο ο τέταρτος και ισχυρός φέτος Διαγόρας υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ στην Κατερίνη οι Πιερικός και Θρασύβουλος ψάχνουν τη νίκη για να ξεκολλήσουν βαθμολογικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου