Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Εκτίμηση αγώνα : ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Το απόρθητο κάστρο της Λιβαδειάς

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Ετοιμοι για την πρώτη νίκη σε ντέρμπι στη φετινή σεζόν είναι οι Βοιωτοί. Η ομάδα της Λιβαδειάς μετρά 4 νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε τελευταία ματς, έχει συνέλθει από την κρίση των πρώτων αγωνιστικών και έχει μπει σε τροχιά πλέι οφ. Πιθανή νίκη, λοιπόν, στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα έχει πολλά οφέλη.
Οι «πράσινοι» την περασμένη αγωνιστική επικράτησαν άνετα του Πιερικού, εκμεταλλευόμενοι τη δύναμη της έδρας τους. Εδειξαν ότι έχουν βρει τα πατήματά τους και παρότι η ομάδα της Κατερίνης μείωσε σε 2-1 ο Λεβαδειακός δεν κινδύνευσε. Σκόραρε και τρίτο γκολ και συνέχισε την αναρρίχησή του.
Η πορεία των τελευταίων αγωνιστικών έχει «ζεστάνει» τους οπαδούς και οι Βοιωτοί περιμένουν τη βοήθειά τους για να πανηγυρίσουν ένα τρίποντο που εκτός από το βαθμολογικό κέρδος θα τους τονώσει και την ψυχολογία. Εχουν σύμμαχο την παράδοση, αφού σε 11 παιχνίδια με τους Ηπειρώτες μετρούν ισάριθμες νίκες με τέρματα 21-1!
Ο τεχνικός Βασίλης Βούζας μπορεί να υπολογίζει και πάλι στον μεσοεπιθετικό Μπάρκογλου (10 συμ./2) που εξέτισε την ποινή του. Αντίθετα, εκτός πλάνων βρίσκεται ο αμυντικός Κοτίτσας (1 συμ.) και οι μέσοι Μουρατίδης (5 συμ.), Εβερτον (6 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-2-3-1): Κυριακίδης – Μουλόπουλος, Κόλτζος, Ζαπρόπουλος, Τριποτσέρης – Τάσιτς, Ταραλίδης – Ναπολεόνι, Πόποβιτς, Μπάρκογλου – Πόποβιτς.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κλειδί για την επίτευξη του στόχου της ανόδου θεωρούν στον ΠΑΣ το εκτός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό. Οι «κυανόλευκοι» είναι η μόνη αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος, απέχουν τέσσερις πόντους από την 3η θέση κι αν αποσπάσουν νέο θετικό αποτέλεσμα στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, τότε θα έχουν κάνει αποφασιστικό βήμα για την απευθείας άνοδο.
Οι Γιαννιώτες μετά από δύο διαδοχικές «λευκές» ισοπαλίες με τον Ιωνικό και τον Διαγόρα επέστρεψαν στις νίκες στο εντός έδρας ματς με τα Τρίκαλα. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για τη διαιτησία, αλλά ο τεχνικός Στεφάν Ντεμόλ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισαν το ματς.
Η παράδοση για τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λιβαδειά είναι αρνητική. Ωστόσο, παίκτες και τεχνική ηγεσία υποστηρίζουν ότι οι παραδόσεις είναι για να σπάνε και σκοπεύουν να συνεχίσουν το αήττητο σερί στο πρωτάθλημα και να παραμείνουν στην 1η θέση. Το δυσάρεστο για τον Ντεμόλ είναι ότι δεν υπολογίζει στον τραυματία στόπερ Κώτσιο (12 συμ./2). Αντίθετα, εξέτισε την ποινή του ο μέσος Ανδράλας (11 συμ./3).
Πιθανή σύνθεση (4-3-3): Κηπουρός – Ντάσιος, Βάντερσον, Μιχαήλ, Πάντος – Κεϊτά, Ανδράλας, Τζάνης – Σιαλμάς, Ντε Βινσέντι, Μπακαγιόκο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αήττητος είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα. Κάποια στιγμή, όμως το σερί θα σπάσει. Η ομάδα της Λιβαδειάς μπορεί να το κάνει αυτό. Έχει ξεπεράσει την αγωνιστική κρίση των πρώτων αγωνιστικών, παρουσιάζεται σοβαρή και θα είναι πλήρης. Το ματς είναι ντέρμπι, με μεγαλύτερες πιθανότητες να  πάρουν το τρίποντο οι γηπεδούχοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου